Laster...
Tilbudet utløper om
:
:
:

Bohol Bouclé

Sengeramme
210x210 cm.
Størrelse: 210x210 cm.
Beige
Farge: Beige
Uden Overmadrass
Overmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Springmadras
Fasthet:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Bohol Bouclé
Bohol

Vår soft spot

Det er umulig ikke å bli glad i Bohol. Fordi den er så velproporsjonert. Så rund, myk og tiltalende. Bohol er roen selv og uendelig behagelig å se på med sine like deler maskuline og feminine trekk. Ønsk Teres velkommen inn og kjenn hvordan du får et mykt punkt for den i hjertet ditt, mens den blir det samme for kroppen din – vår soft spot av en sengeramme.

Produktoversikt

Utforsk Bohol

1 2 3
 • Design

  Et velbalansert valg

  Bohol-sengerammen er et studie i proporsjonalitet. I balanse. Bohol er verken feminin eller maskulin. Men litt av alt og passer derfor inn hos de fleste og vil uunngåelig forandre følelsen i soverommet ditt og i deg, når du sover.
  Design
 • Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
  Fasthet
 • Ramme i massivt tre

  Bunnsolid søvn

  Vår Bohol-sengeramme er laget i massivt tre, noe som skaper et bunnsolid fundament for deg og din nattesøvn. Den massive treframen sikrer dessuten Bohol stor robusthet og holdbarhet, slik at du kan ha glede av Bohol i mange, mange år.
  Ramme i massivt tre
Zen i sin reneste form
En bunnsolid ro

Zen i sin reneste form

Bohol er utviklet med tanke på å skape en sengeramme som med sitt blotte nærvær innbyr til ro og dype åndedrag. Fordi livet kan være hektisk. Og fordi soverommene våre skal være vårt fristed fra verden rundt oss, hvor vi lades opp på ny. Bohols treframe er derfor laget av massivt tre, noe som gjør Bohols fundament bunnsolidt — det bidrar til å fremme en bunnsolid søvn.
OEKO-TEX®-sertifisert

Et tiltrekkende og organisk utseende

Ingen er vakrere. Slik føler vi for vårt OEKO-TEX®-sertifiserte og fengslende bouclé-stoff. Bouclé er kjennetegnet ved å være vevd med små løkker som skaper et karakteristisk og organisk uttrykk, som oser av luksus og god smak. Stoffets struktur tiltrekker seg blikket, og gjør det umulig å ikke bli litt mer forelsket i Bohol hver gang du ser på den.
Velg selv madrasser

Vær herre over komforten

Du mottar vår Bohol-sengeramme med lameller, men uten fjær- og overmadrass. På denne måten kan du selv kjøpe akkurat de madrassene som matcher dine behov og det du ønsker at madrassene dine skal kunne og være laget av. Slik får du en personlig tilpasset seng som passer perfekt til deg – og det resulterer i god nattesøvn.
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Bohol Bouclé

 • Leveringstid
  45-50 hverdager
  Type
  Sengerammer 210x210
  Kolli
  4 stk.
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  REACH-certificeret
  Ja
  OEKO-TEX
  Standard 100
 • Største kolli
  B: 107 cm. L: 212 cm.
  Høyde
  34,5 cm.
  Sengeramme gavl bredde
  250 cm
  Bunn
  34,5 cm.