Laster...

Venus & Senses Gavlpute

Hodepute
5 star rating (2) total reviews
Vår OEKO-TEX®-sertifiserte Venus sengegavlpute er laget med 100 % små andefjær og har en fyllmengde på 1700 gram og er dekket med en tettvevd møbeltekstil. Alt i alt resulterer det i en deilig sengegavlpute som passer til alle senger og soverom.
Beige
Farge: Beige
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Venus & Senses Gavlpute
Gavlepute

Venus & Senses

En god gavlpute er ikke noe å leke med. En slik gir både ekstra komfort når du sitter i sengen og tilfører et skikkelig eleganse til soverommet ditt. Vår Venus sengegavlpute måler 50x90cm og er akkurat det du trenger hvis du vil ha litt mer hotellfølelse hjemme.

Sengegavlens pute som matcher sengen din
Glasuren på kaken

Sengegavlens pute som matcher sengen din

Ofte skal det ikke mere til en et par fine, matchende gavlputer for å fullføre ditt soveroms helhetsinntrykk. Derfor har vi utviklet vår egen Venus & Senses sengegavlpute i det samme lekre, tettvevde stoffet som vi har trukket hele vår Venus & Senses sengeserie i. Med et mål på 50x90 får du ikke bare en sengegavlpute med et luksuriøst utseende som utstråler hotellatmosfære, men også den ekstra puten du trenger.
Putens tekstil

En myk, eksklusiv finish

Vår Venus sengegavlpute er dekket med en tettvevd og eksklusiv møbeltekstil som både føles myk mot huden og er lett å vedlikeholde. Tekstilen er OEKO-TEX®-sertifisert, og du kan derfor trygt la blikket falle på puten når du blir fristet av en liten blund, selv om du egentlig bare sitter og leser.
 
Putens fylling

Fyll(t) med godsaker

Inne i putetrekket til Venus gavlpute, er, i tillegg til å være luftig, fyldig og fabelaktig, også OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og fylt med 1700 gram små, herlige andefjær. Dette sikrer at Venus sengegavl har god fylde og støtte. Fjærene er omgitt av en putetrekk i 100% bomull, som gjør gavlputen myk og fin.

Spesifikasjon av Venus & Senses Gavlpute

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Type
  Gavlpude 50x90
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier