Senses Wave - Antrasitt

Fasthet Les mer
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Senses Wave: Når du bare vil sove godt

Senses Wave: Når du bare vil sove godt

Senses Wave er et godt sengevalg til deg som ønsker en god og solid seng du både ligger godt i, og som ser fin ut på soverommet. Senses Wave er bygget med en elskverdig overmadrass og herlig fjærmadrass som ligger over en sterk treramme. Overmadrassen har en kjerne av skum som former seg etter kroppen din og sikrer deg støtte gjennom hele natten. Sengens fjærmadrass er også inndelt i våre unike syv komfortsoner. Dette er garantien din for at du får en god opplevelse når du kaster deg ut på drømmereisen din.

Overmadrass som gir god søvn

Overmadrass som gir god søvn

På toppen av sengen finner du Wave-overmadrassen vår. Wave består av en 4 mm skum kjerne omkranset av det revolusjonerende Rönd-trekket. Kort sagt - God søvn. Kjernen støtter hele deg med et enestående skum som har evnen til å forme seg etter kroppen din. Det gir en følelse av å falle litt ned i madrassen og sikrer en fantastisk støtte til hele kroppen. Det er da ikke dårlig. Det er heller ikke dårlig at Rönd-trekket vårt er utviklet på en måte at bakterier eller andre uønskede gjester ikke har noen overlevelsessjanse i trekkets fibre. Det gjør den både allergivennlig og skånsom mot huden. Nå forstår du nok godt hvorfor Wave = god søvn.
Fjærmadrass som gir god søvn

Fjærmadrass som gir god søvn

Under overmadrassen på Senses Wave finner du en god fjærmadrass. Det er faktisk i fjærmadrassen sengens generelle komfort reguleres. Derfor har vi selvfølgelig ikke valgt å gå på kompromi med den. Fjærmadrassen inneholder et lag av pocketfjærer som er inndelt i syv komfortsoner som tilpasser seg kroppens konturer og bevegelser. Fjærene omkranses av en holdbar hybridpolstring som både er elastisk i støtten sin og bidrar til komforten din. Det er da et meget godt utgangspunkt for god søvn.
Fundamentet som gir god søvn

Fundamentet som gir god søvn

Da vi kun sover godt om du sover godt, har vi naturligvis Senses Waven med en god og solid treramme. Trerammen er fundamentet for søvnen din. Derfor er det viktig at denne også er av høy kvalitet. Den kvaliteten har vi funnet i et massivt furutre fra Sverige. Rammen har en høyde på 8 cm som både sikrer sengen et godt grunnlag og et flott design.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Wave

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Wave. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.

Spesifikasjon av Senses Wave

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 50 cm.
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 8 cm. Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 80x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til uthvilte morgener og fantastiske netter. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte vår kjente komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir god støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*