Seng 80x200

En 80x200 seng er den perfekte sengen for deg som ikke har behov for en stor seng. Med en seng fra Bedre Nætter får du en seng i høyeste kvalitet til en utmerket pris. Leter du etter en seng som passer nettopp din høyde, vekt og foretrukne liggestilling, finner du mange muligheter i vårt brede utvalg av senger i 80x200.

Produkter

Fra A til zzZ

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Hvilken seng 80x200 skal jeg velge?

Når du skal ha en ny seng 80x200 bør du stille deg selv spørsmålet: er jeg avhengig av å justere sengens posisjon? Hvis svaret er ja, skal du velge en regulerbar modell, mens du kan nøye deg med en “vanlig” ikke-justerbar seng hvis svaret er nei.

Med en 80x200 seng fra Bedre Netter får du maksimal komfort på minimal plass. For selv om du ikke har mye plass i soverommet skal det ikke gå utover komforten. Vi vet nemlig hvor viktig det er å ligge behagelig for å kunne sove godt. Derfor har vi blant annet utviklet et system som inndeler sengens fjærer i 7 komfortsoner. Systemet sørger for at kroppen får støtte på de rette stedene - uansett hvor mye du vender og snur på deg. I tillegg sørger den øverste madrassen på din 80x200 seng for å tilføye et ekstra lag komfort, så du ikke bare får nok støtte, men også ligger utrolig behagelig.

Fordelen med en 80x200 seng er selvfølgelig at det er mer plass til overs i soverommet. Hvis du ikke beveger mye på deg om natten behøver du heller ikke mye plass å sove på. Men det er til gjengjeld kun plass til en person i sengen. Hvis du blir nødt til å ha en større seng på et senere tidspunkt, kan du heldigvis bare kjøpe en ekstra seng 80x200 som du stiller ved siden av den andre, så det er plass til at to personer kan sove der. Eller du kan oppgradere til en større modell, som du også finner et stort utvalg av i vår nettbutikk. Det viktigste er at du finner noe som du både sover godt i og som passer inn i hjemmet ditt, slik at du - i likhet med tusenvis av andre nordmenn - kan få bedre netter.

Dansk design og kvalitet

Enhver 80x200 seng i vårt sortiment, enten det er en regulerbar seng 80x200 eller rammemadrass 80x200, er designet og satt sammen i Danmark. Sengenes design er basert på vitenskap om søvn og hvordan den kan optimeres, så du får de aller beste vilkårene for å sove godt. I tillegg stiller vi høye krav til kvaliteten av sengene. Rammene er for eksempel laget av massivt furutre fra Sverige, som er svært robust og har en lang levetid. I tillegg blir sengene testet for å se om de lever opp til våre høye krav. Når du kjøper en seng 80x200 fra Bedre Netter er du altså garantert dansk design og kvalitet.

Fordi vi utvikler våre egne produkter og ikke selger til andre forhandler finner du ikke en 80x200 seng fra Bedre Netter noe annet sted. Den kan kun kjøpes hos oss. Og ved å kjøpe sengen direkte fra oss betaler du ikke mer enn du må. Vi har heller ingen fysiske butikker som medfører store kostnader, hvilket gjør at vi kan tilby markedets beste priser. Du kan dermed investere i en ny seng uten å svi hull i lommeboka eller gå på kompromiss med kvalitet.

Hva er fordelene ved å kjøpe senger 80x200 på nettet?

På nettet kan du enkelt sammenligne senger 80x200 fra forskjellige butikker og dermed finne frem til det produktet som gir deg mest verdi for pengene. Du sparer også tid ved å handle på nettet, og hos Bedre Netter får du dessuten gratis frakt og 100 dagers risikofri prøvetid.

Høy komfort og kvalitet er ikke de eneste fordelene ved å kjøpe en 80x200 seng fra Bedre Netter. Vi har også sørget for at du får en trygg og god opplevelse når du handler hos oss. Du får blant annet 100 dagers åpent kjøp på alle varer, så du kan prøve din nye 80x200 seng hjemme i ro og mak før du bestemmer deg for om det er den rette. Vi vet nemlig at man ikke får noe ut av å prøve en seng i en travel butikk med alle ytterklærne i noen få minutter. Man er nødt til å sove i den før man vet om man har truffet det riktige valget.

Dersom du synes at det er vanskelig å velge mellom de mange modellene i sortimentet vårt, sitter våre hyggelige og dyktige ansatte i kundeservice klare til å hjelpe deg 14 timer i døgnet, 7 dager i uken. De kan guide deg til en eller flere modeller som passer perfekt til deg og dine behov. Skulle du derimot ende opp med en seng 80x200 som du ikke sover fantastisk i, kan du bytte fastheten eller returnere sengen helt gratis. For det viktigste for oss er at du får en 80x200 seng som gir deg bedre netter.

  • Når du skal ha en ny seng 80x200 bør du stille deg selv spørsmålet: er jeg avhengig av å justere sengens posisjon? Hvis svaret er ja, skal du velge en regulerbar modell, mens du kan nøye deg med en “vanlig” ikke-justerbar seng hvis svaret er nei.

  • Hos Bedre Nætter synes vi at alle fortjener en god natts søvn. Vi har derfor spart unna alle unødvendige utgifter slik at vi kan tilby senger av høy kvalitet til lavkvalitetspriser. I tillegg tilbyr vi alltid en 100-dagers gratis prøveperiode, slik at du trygt kan kjøpe seng på nett.