Polstring

Hos Bedre Nætter bruker vi flere forskjellige typer polstring i sengene våre. For at du skal kunne ta den beste beslutningen for deg har vi derfor laget en liten oversikt over hva de forskjellige typene polstring gjør.

Først og fremst er det viktig å være klar over hva poenget med polstring er. Polstring på en seng er et lag som ligger mellom det ytterste trekket og fjærene, slik at du ikke ligger rett på fjærene. Tykkelsen på polstringen er derfor med til å øke komforten, øke levetiden på fjærene og polstringen kan ha andre effekter.

High-resilient er en moderne type skum som er veldig holdbar. Denne typen skum er også elastisk og den absorberer bevegelsene dine om natten, slik at du ikke vekker partneren din når du snur og vender deg. Polstringens elastisitet bidrar også til en økt levetid, som gjør at mange foretrekker denne typen skum. Cooltex er en danskprodusert type skum som i tillegg til å være avlastende, også er temperaturregulerende. Cooltex bidrar dermed til et sunt soveklima fordi madrassen tilpasser seg til deg og rommets temperatur. Madrasser med Cooltex er også ventilerende, som betyr at sengen din vil holde seg frisk, ren og komfortabel i mange år fremover. Venus-modellene våre har blant annet Cooltex polstring, både på kontinentalsenger og regulerbare senger.

Det er viktig å være oppmerksom på hvilken skumtype som er i madrassen din. Mange forhandlere benytter seg fremdeles av kaldskum, den gule skumtypen som du kanskje husker fra da du var mindre. Kaldskum kan føles behagelig de første fem minuttene du sover, men skummet har ingen reell effekt. Det er en av grunnene til at vi hos Bedre Nætter mener at man får mer ut av en seriøs samtale om sine behov og preferanser, fremfor å prøve fem senger på 10 minutter i nærmeste sengebutikk.