Polstring

Hos Bedre Nætter bruker vi flere forskjellige typer polstring i sengene våre. For at du skal kunne ta den beste beslutningen for deg og din søvn har vi derfor laget en kort guide til polstring, der vi forklarer hva de forskjellige typene kan og hva som skiller dem fra hverandre.

Først og fremst er det viktig å være klar over hva poenget med polstring er. Polstring på en seng er et lag som ligger mellom det ytterste trekket og fjærene, slik at du ikke ligger rett på fjærene. Polstringen bidrar derfor blant annet til å øke komforten og øke levetiden på fjærene.

I vårt sortiment har vi tre forskjellige typer polstring. Den ene typen er polyeterskum, som er svært behagelig å ligge på og støtter godt opp om kroppen din. Polstringen avleder også fukt, så du holder deg tørr og ikke for varm om natten. Den andre polstringtypen vi har er Pulse-lateks. Denne polstringen har alle de gode kvalitetene ved vanlig lateks, men er produsert på en måte som gjør at disse kvalitetene er enda mer fremtredende. Resultatet er en latekspolstring som er ekstra holdbar, fleksibel og pustende. Sist, men ikke minst, har vi vår Mayan Pulse polstring, som er en bærekraftig utgave av Pulse-lateksen. Dette kommer av at lateksen er utvunnet naturlig fra gummitreet Hevea Brasiliensis. Dersom du er opptatt av å gjøre noe godt for både deg selv og miljøet er Mayan Pulse derfor et opplagt valg.

Det er viktig å være oppmerksom på hvilken skumtype som er i madrassen din. Mange forhandlere benytter seg fremdeles av kaldskum, den gule skumtypen som du kanskje husker fra da du var mindre. Kaldskum kan føles behagelig de første fem minuttene du sover, men skummet har ingen reell effekt. Det er en av grunnene til at vi hos Bedre Nætter mener at man får mer ut av en seriøs samtale om sine behov og preferanser med en erfaren kunderådgiver, fremfor å prøve fem senger på 10 minutter i nærmeste sengebutikk.

  • Polstring på en seng er et lag som ligger mellom det ytterste trekket og fjærene, slik at du ikke ligger rett på fjærene. Polstringen bidrar derfor blant annet til å øke komforten og øke levetiden på fjærene.

  • Når du skal ha en ny fjærmadrass er det lurt å tenke på hvilken polstring du vil at den skal ha. Hvis du for eksempel vil at fjærmadrassen din skal ha en polstring som avleder fukt og varme, er lateks et utmerket materiale.