Laster...

Ovia Gavlpute

Hodepute
5 star rating (1) total reviews
Vår OEKO-TEX®-sertifiserte Ovia sengegavlpute har en fyllmengde på 1700 gram og måler 50x90cm. Gavlputen er dekket med deilig, italiensk og økologisk ull og utstråler derfor eksklusivitet, god smak og hotellatmosfære.
Antrasitt
Farge: Antrasitt
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Ovia Gavlpute
Gavlpude

Ovia

Ovia er det beste vi har å tilby. Vår fortreffelighet. Vår crème de la crème. Vår fremfor alt. Du skjønner poenget – og selvfølgelig må den beste sengen også ha den beste sengegavlen. Vår Ovia sengegavlpute tilfører derfor både komfort, god smak og et ekstra dryss stilig estetikk til soverommet.

Puten over dem alle
Det beste valget

Puten over dem alle

Vår 50x90cm Ovia pute er fullpakket med 1700 gram deilige andefjær, som gjør puten fyldig, luftig og robust. For finnes det et tristere syn enn en sliten pute? Vel, ikke egentlig. Det unngår du med Ovia gavlpute, som ikke faller sammen ved bruk, så du lener deg rett og slett tilbake i vårt prakteksempel av en gavlpute.
Økologisk, italiensk ull
Det beste tekstilet

Økologisk, italiensk ull

Ovia-herligheten er pakket inn i et putevar i den deilige, tykke ullen du kjenner fra vår Ovia-seng. Ullen er italiensk, økologisk og OEKO-TEX®-sertifisert. Den myke, eksklusive ullen har fantastisk pusteevne og motstand mot smuss, noe som gjør gavlputen utrolig lett å holde på å se bra ut.
Det beste fyllet

Fylt med premium andedun

Vår Ovia-pute er OEKO-TEX®-sertifisert og består av 1700 gram ny førsteklasses andedun, som sikrer Ovia-puten en deilig mykhet. Fjærene gjør også gavlputen fast og stødig, slik at du får en pute som delvis støtter ryggen når du f.eks. sitter opp, og en pute som ikke faller sammen når den er i bruk.

Spesifikasjon av Ovia Gavlpute

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Type
  Gavlpute 50x90
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier