Laster...

Alto Puff Ovia

Puff
168 x 40 x 40 cm
Størrelse: 168 x 40 x 40 cm
Lysegrå
Farge: Lysegrå
1
 • I produksjon
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Alto Puff Ovia
1 2
 • Design

  Vakker silhuett i to lengder

  Alto-benken er kjennetegnet ved sin flotte, fascinerende silhuett, som er formet av det myke setet som stolt står på dens firkantede sokkel. Alto er tilgjengelig i to lengder på henholdsvis 140 cm og 168 cm, mens bredden og dybden måler 40x40 cm.
  Design
 • Tekstil

  Tilgjengelig i et vell av farger

  Alto er tilgjengelig i tre forskjellige typer møbeltekstiler, som hver kommer i et vell av farger. På denne måten kan Alto få akkurat det utseendet du vil elske å dekorere soverommet, entréen eller hjemmet ditt med.
  Tekstil
Mykt og stramt

Et design som ønsker noe

Alto-benken er en fusjon av det myke og det stramme, som møtes i en flott kombinasjon når Altos lubne, myke sete rolig hviler på benkens solide, firkantede sokkel. Benken er bygget opp av en tre ramme med poly skum på toppen, som skaper god sittekomfort.
Forførende benk

Finishen i ethvert rom

Alto-benken er så fin. Så tiltalende og et absolutt must-have når du mangler den siste finishen. Vi har utviklet og designet Alto-benken for soverommet. Som den allerfineste avslutningen ved enden av sengen din. Men i virkeligheten fungerer Alto i massevis av steder. Designet gir karakter til ethvert rom og til din innredning, fordi den er alt annet enn anonym, samtidig som den insisterer på å være iøynefallende.
Økologisk, italiensk ull
Ovia-stoff

Økologisk, italiensk ull

Alto-benken er kledd i det deiligste, mykeste og økologiske ullen fra Italia, som vår Ovia-seng også er innhyllet i. Den italienske ullen har en fantastisk pusteevne og en naturlig motstand mot skitt, smuss og støv. Ullen er tilgjengelig i: Antrasitt, Beige, Blå, Brun, Grønn, Lilla, Lysegrå og Rust.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Alto Puff Ovia

Alto Puff Ovia
 • Leveringstid
  20-25 hverdager
  Kolli
  1 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Type
  Puff
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensjoner
  B: 168 cm / H: 40cm / D: 40cm
 • Ja, du kan bestille bæring men ikke montering i kassen. Ved bæring leverer vi bestillingen din til ønsket rom hjemme hos deg.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • En godt brukt klut er din beste venn. Støvsug med en myk børste. Unngå rengjøringsmidler eller kjemikalier. Smuss og fettflekker fjernes med en mild såpeoppløsning.