Laster...

Mome Fine

Sovesofa Fine
4.63158 star rating (57) total reviews
Mome-sovesofaen er enkel, elegant og ekstremt praktisk med sin innebygde oppbevaringsplass under setet, som føles både deilig å ligge og sitte i på grunn av støttende fjærer som er omgitt av behagelig kaldskumpolstring.
Gul
Farge: Gul
Overmadrass:

Spar 20% på puff ved kjøp av sovesofa

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mome Fine
1 2 3
 • Tekstil

  Klassisk og slitesterk

  FINE er et enkelt tekstil som gir et klassisk og tradisjonelt utseende til sovesofaen. Det er fint melert, slitesterkt og holdbart - slik at du kan bruke sovesofaen din dag og natt med god samvittighet.
 • Komfort

  God komfort skal alltid lønne seg

  Sovesofaen er bygget med nozag fjærer, som ligger under et lag av komfortabel, støttende kaldskumpolstring. Den perfekte blandingen av holdbarhet og komfort i en funksjonell og stilren sovesofa som du kan bruke dag og natt.
 • Designhistorie

  Funksjonalitet og kontraster

  MOME er funksjonalitet og sirkulære former, som kommer til uttrykk i oppbevaringsplassen og gjennom den myke, runde formen på setet, som skaper en vakker silhuett, og myker opp sofaen når den i kontrast flyter på den firkantede sokkelen.
Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living er gået sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design og uddele årets største designpriser. Vores sovesofa-serie er nomineret til Årets Møbel 2022. Prisen gives til et design, som formår at forene æstetik, funktionalitet og teknisk snilde i ét originalt møbel med høj og gerne lang brugsværdi.

Klassisk og slitesterk

FINE er enkelt og rent. Med sin fint melerte struktur gir FINE-tekstilet sovesofaen et klassisk utseende som passer inn i de fleste hjem. Den fine, rene strukturen gir sofaen et enkelt uttrykk – og med sine slitesterke egenskaper er den perfekt for et hjem hvor sofaen skal ha plass til alt og alle.

God komfort skal alltid lønne seg

I sittedelen får du slitesterke fjærer i bunnen, som kompletteres av hele 30 kg polstring med kaldskum. En kombinasjon som gir sofaen den komforten du kjenner fra sengene våre. Du kan personliggjøre sofaen ved å velge en av våre mange overmadrasser og dermed skape et perfekt møbel til både ditt hjem og din søvn.
Gemt opbevaringsrum

Ideelt for ting som ellers tar stor plass

Sokkelen i Mome-sovesofaen skjuler et smart, praktisk og skjult oppbevaringsrom. Oppbevaringsrommet måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm, og det er derfor god plass til å oppbevare gjestedyner, gjesteputer og ekstra sengetøy, som ellers kan ta opp mye skapplass.

Designet av Amanda Lilholt.
Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mome Fine

Mome Fine
 • Leveringstid
  34-40 hverdager
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  2 stk.
  Inkludert puter
  Ja - 2 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  115.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensjoner
  B: 200cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Kolli 1 (Sete)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vekt: 56 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vekt: 24 kg)
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.