Laster...

Mome Bouclé

Sovesofa
Mome-sovesofaen er enkel, elegant og ekstremt praktisk med sin innebygde oppbevaringsplass under setet, som føles både deilig å ligge og sitte i på grunn av støttende fjærer som er omgitt av behagelig kaldskumpolstring.
Hvit
Farge: Hvit
Overmadrass:
Tilbehør:
Puff:
 • Bestillingsvare

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 40-50 hverdager
Mome Bouclé
Sammenligne sovesofa

MOME sovesofa

MOME kombinerer funksjonalitet og komfort i ett møbel. Under setet får du et stort oppbevaringsrom med mye plass.

Setet består av en madrass med støttende Nozag-fjærer. På toppen ligger 35 kg kaldskum, som gir samme komfort som du kjenner fra en seng. To myke puter er også inkludert.

Du kan også tilpasse din komfort ved å velge en av våre mange overmadrasser, slik at du får en sofa som dekker alle dine komfortbehov. MOME er tilgjengelig i fire forskjellige tekstiler i mange forskjellige farger - inkludert blå, grå, beige, brun og oransje.
MOME
Trykkavlastende støtte Trykkavlastende støtte
Ergonomisk design Ergonomisk design

MOMA sovesofa

Med MOMA får du ikke bare komfort og vakkert design, men også en funksjonell oppbevaringsplass under setet.

Setemadrassen er utstyrt med støttende Nozag-fjærer. På toppen av madrassen og i ryggen ligger 35 kg kaldskum, som gir samme komfort som sengen din. To puter med silikonfyll og armlener fullfører sofaens komfort og stilrene utseende.

Du kan tilpasse sofaens komfort med en av våre mange overmadrasser, slik at du får akkurat den komforten du ønsker for ditt hjem og din søvn. MOMA er tilgjengelig i fire forskjellige stoffer og i en mengde forskjellige farger - inkludert gul, grønn, hvit, beige og lysegrå.
MOMA
Ergonomisk design Ergonomisk design
Innebygd oppbevaring Innebygd oppbevaring

CLASSI sovesofa

Stilig, dansk design og uovertruffen komfort er kjernen i vår CLASSI sovesofa, som er laget for å gi deg den beste soveopplevelsen.

CLASSI er utstyrt med to lag støttende pocketfjærer i setet, som sammen med 35 kg kaldskum i rygg og armlener gir deg fantastisk komfort og en god natts søvn. Alle produsert med langvarige materialer.

Du kan kjøpe en av våre mange overmadrasser og tilpasse din komfort slik at du får en sovesofa for både dager og netter. CLASSI kan styles i tre forskjellige stoffer og i en bred fargepalett - inkludert grå, hvit, brun og blå.
CLASSI
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykkavlastende støtte Trykkavlastende støtte

DECO sovesofa

I DECO får du unik design og sublim komfort, akkurat som du er vant til fra våre senger. Du trenger derfor ikke gå på akkord med verken komfort eller bekvemmelighet.

I setet får du to lag med støttende pocketfjærer og en tykk kaldskumpolstring i både armlener og ryggstøtte, som sikrer maksimal komfort når du sitter i den og når du skal sove. Med en enkel funksjon kan sovesofaen slås ut, klar for en natt med dyp søvn.

Du kan tilpasse din DECO-sovesofa etter dine komfortbehov med en av våre overmadrasser og style sovesofaen i tre forskjellige stoffer i en mengde farger som beige, brun, oransje, blå og hvit.
DECO
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykkavlastende støtte Trykkavlastende støtte
Sammenlign vores sovesofaer
1 2 3 4
 • Tekstil

  Ekstravagant og organisk

  Med sin karakteristiske kontur og ekstravagante utseende gir BOUCLÉ-tekstilet sovesofaen vår et vakkert, eksklusivt og organisk uttrykk. BOUCLÉ ​​er slitesterk og passer perfekt til deg som ønsker et stilrent og luksuriøst utseende.
 • Komfort

  God komfort skal alltid lønne seg

  Sovesofaen er bygget med nozag fjærer, som ligger under et lag av komfortabel, støttende kaldskumpolstring. Den perfekte blandingen av holdbarhet og komfort i en funksjonell og stilren sovesofa som du kan bruke dag og natt.
 • Designhistorie

  Funksjonalitet og kontraster

  MOME er funksjonalitet og sirkulære former, som kommer til uttrykk i oppbevaringsplassen og gjennom den myke, runde formen på setet, som skaper en vakker silhuett, og myker opp sofaen når den i kontrast flyter på den firkantede sokkelen.
 • Oppbevaring

  Smart og praktisk oppbevaringsplass

  Sovesofaen har et praktisk oppbevaringsrom, som frigjør verdifull plass andre steder i hjemmet. Her er det god plass til overmadrassen, dyner, puter eller sengetøy, slik at du raskt kan forberede deg på natten. Oppbevaringsplassen måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.
Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living har gått sammen for å feire det absolutt beste innen dansk design og tildele årets største designpriser. Sovesofaserien vår er nominert til Årets Møbel 2022. Prisen gis til et design som klarer å kombinere estetikk, funksjonalitet og teknisk kløkt i ett originalt møbel med høy- og gjerne langvarig verdi.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.

God komfort skal alltid lønne seg

I sittedelen får du slitesterke fjærer i bunnen, som kompletteres av hele 30 kg polstring med kaldskum. En kombinasjon som gir sofaen den komforten du kjenner fra sengene våre. Du kan personliggjøre sofaen ved å velge en av våre mange overmadrasser og dermed skape et perfekt møbel til både ditt hjem og din søvn.

Designet av Amanda Lilholt.
Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mome Bouclé

 • Leveringstid
  40-50 hverdager
  Kolli 1 (Sete)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vekt: 56 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vekt: 24 kg)
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  Kolli
  2 stk.
  Inkludert puter
  Ja - 2 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-sertifisert trevirke
  Ja
 • Dimensjoner
  B: 200cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.