Moskusdunsdyne

140x200 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.58929 star rating (56) total reviews

As low as 2.499 kr

140x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.58929 star rating (56) total reviews

As low as 2.749 kr

200x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.58929 star rating (56) total reviews

As low as 3.329 kr

Moskusdunsdyne

Sammen med en god seng er dynen et viktig element når det gjelder å få en god natts søvn. Dyner leveres som oftest med andedun, gåsedun eller moskusdun. En moskusdyne er en dyne som leeres med dun fra moskusanden. Moskusdyner er utrolig populære på grunn av den høye kvaliteten. Moskusdunene som brukes fra moskusanden er alltid de fineste dunene og nettopp derfor er denne typen dyne et populært valg.

Det er en hel del fordeler med å velge en moskusdundyne. For det første så har moskusdun fordelen at det har en lang levetid. Det vil si at du får en god dyne som holder i mange år fremover. I tillegg så er moskusdynen ekstra god til å transportere fukt og svette fra kroppen, noe som bidrar til at du får den beste søvnen mulig. En annen fordel er at moskusdun er godt egnet til å holde på varmen, samtidig som den slipper overflødig varme gjennom dynen.

Hos Bedre Nætter har vi et stort fokus på kvalitet og ønsker kun å gi deg det beste produktet mulig. Utvalget vårt har flere forskjellige moskusdyner, slik at vi er sikre på å ha noe som passer til deg.

Viktig å se etter

Det finnes noen huskeregler som vi anbefaler at du har i bakhodet når du ser etter en ny dyne. Følger du disse enkle reglene så har du et godt fundament for å få en god natts søvn.

Du skal se på sammenhengen mellom bæreevne og vekt, sammen indikerer de dynens kvalitet. En god dyne skal helst ha en bæreevne på 10. Når du finner en dyne med bæreevne på 10 så skal du se på vekten

Hvis du har to dyner med samme bæreevne så skal du velge den dynen med lavest vekt. Det er fordi den med lavest vekt er den som har dun av høyest kvalitet. Grunnen til dette er at dynens dun i den letteste dynen er mer luftige og av en så høy kvalitet at de holder på varmen bedre.

En moskusdyne kan velge i tre forskjellige varmegrader:

  • Sval - Den minst fyldige dynen som passer perfekt til sommervær med varme sommernetter
  • Lun - Er dynen som passer hele året.
  • Varm - Er dynen som passer best til deg som fryser om natten.

Vi har valgt å selge moskusdyner i flere forskjellige størrelser. Vi har nemlig noe til alle, selv om du har preferanser for sval, lun eller varm. Også i alle størrelser.

Dyner av Dansk kvalitet

Hos Bedre Nætter har vi valgt å kun selge moskusdyner som er produsert i Danmark. Dette er en garanti for at kvaliteten er topp, da Danmark har strenge produksjonsvilkår og sunne arbeidsforhold.

Vi selger moskusdyner fra Ringsted Dun, Temprakon og Quilts of Denmark. De har alle sammen mange års erfaring og fokuserer kun på kvalitet.

Har du spørsmål til hvilke dyne som passer til deg, kan du alltid ta kontakt med oss i chatten i høyre hjørnet av skjermen. Du kan også sende oss en mail på [email protected] eller ringe oss på telefon.

  • Moskusdun er kjent for å være mykt og fint, og fungerer derfor ypperlig som fyll i dyner. I tillegg er dunene gode til å regulere varme, så du vil hverken bli for varm eller for kald når du sover med moskusdundyner.

  • Vi anbefaler at du velger en moskusdundyne som kan brukes over minst to årstider, så du ikke trenger å kjøpe mer enn to. Det er derfor nødvendig at den har den rette tykkelsen til disse årstidene.