Laster...

Deco Grain

Sovesofa Grain
4.75 star rating (8) total reviews
Vår Deco-sovesofa har ikke bare et iøynefallende utseende – den har også to lag med pocketfjærer i setet og tykk skumpolstring i både armlener og ryggstøtter, som sikrer dyp og komfortabel støtte uansett hvordan du sitter eller sover.
Mørkegrønn
Farge: Mørkegrønn
Overmadrass:

Spar 20% på puff ved kjøp av sovesofa

Tilbehør
1
 • Bestillingsvare
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Deco Grain
1 2 3
 • Tekstil

  Karakteristisk struktur med tradisjonelt uttrykk

  GRAIN er et tradisjonelt, tidløst og slitesterkt tekstil, som er enkelt å vedlikeholde. Flettingen skaper en karakteristisk struktur, som kommer til sin rett når den omgir sovesofaens overflater.
 • Komfort

  Bygget som en seng

  Med to lag pocketfjærer i sittedelen og en tykk, komfortabel skumpolstring i både armlener og rygg, får du den samme sunne og dype støtten i denne sovesofaen som du kjenner fra våre senger.
 • Designhistorie

  Unikt design med inspirasjon fra hverdagen

  DECO er inspirert av sirkelen og et ønske om å foredle ideen om den trivielle, sirkulære hverdagen. Inspirasjonskilden kommer til uttrykk i sofaens unike rygg, de ergonomiske armlenene og formen på madrassene – som sammen gir DECO sitt myke, organiske uttrykk.

Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living har gått sammen for å feire det absolutt beste innen dansk design og tildele årets største designpriser. Sovesofaserien vår er nominert til Årets Møbel 2022. Prisen gis til et design som klarer å kombinere estetikk, funksjonalitet og teknisk kløkt i ett originalt møbel med høy- og gjerne langvarig verdi.

Karakteristisk struktur med tradisjonelt uttrykk

GRAIN er et klassisk tekstil, som mange velger på grunn av sin grove struktur. Tekstilet er slitesterk og lett å vedlikeholde, så du trenger aldri å kompromisse med det praktiske for å få en sovesofa i et pent og stilrent tekstil. GRAINs sin karakteristiske struktur kommer spesielt til sin rett når den omgir sofaens myke overflater.

Bygget som en seng

Med to lag pocketfjærer i setet og en tykk skumpolstring i både armlener og ryggstøtter, trenger du ikke kompromisse. Vår Bedre Nætter-komfort er akkurat slik du kjenner den – slik at du både sitter godt og komfortabelt i sofaen, og samtidig får den rette, dype og sunne støtten når sofaen brettes ut.

Designet av Amanda Lilholt.
Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Deco Grain

Deco Grain
 • Funksjoner
  Armlen
  Leveringstid
  30-50 hverdager
  Kolli 1 (Sete)
  B: 206cm / H: 42cm / D: 72cm (Vekt: 50 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 202cm / H: 79cm / D: 29cm (Vekt: 44 kg)
  Kolli 3 (Armlene)
  B: 88cm / H: 64cm / D: 40cm (Vekt: 24 kg)
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 stk.
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Inkludert puter
  Ja - 2 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  Pocket
  Produksjonsland
  EU
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensjoner
  B: 240cm / H: 71cm / D: 95cm (140cm)
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.