Bedre Nætter - Bedre Black Friday

Det har blitt den tiden på året, hvor prisene går i sort. Og det gjør de selvfølgelig også hos Bedre Nætter, hvor vi feirer Black Friday med opp til 65% på utvalgte senger og annet sengetilbehør.

Likevel er vi ikke helt som alle andre. Vi er nemlig Danmarks største online sengeforhandler, og derfor er det ekstra enkelt for deg å få fingrene i en av våre senger til en favorabel Black Friday-pris.

Når du har valgt og betalt, sørger vi for å pakke ned sengen til deg og levere så raskt som mulig, så du kan få oppfylt drømmen om bedre nætter, når det går løst på Black Friday siden vår.

Kjøp senger til skarpe priser fredag 29. november

Vil du være med på Black Friday hos Bedre Nætter? Så kan du sitte klar ved pcen, tabletten eller mobilen nå på fredag den 29. november. Hold øye med hjemmesiden vår, for her går det løst med de vilde tilbudene allerede kl. 00.01. Så er du på jakt etter god søvn i en kvalitetsseng til en ultra skarp pris, vil vi klart anbefale, at du slår til - og vi lover, at du vil få bedre nætter.

Black Friday er den største shoppingdagen i året

Hvis du har hørt om Black Friday før, vet du godt, hva det er. Men ellers følger det en kort forklaring med her til alle dem, som ikke ved det - eller som skulle glemt det. Black Friday er den største shoppingdagen i året, hvor de fleste butikkene holder lenge åpent og tilbyr sterkt nedsatte varer. Fenomenet Black Friday stammer opprinnelig fra 1960 i USA, men de siste par årene har feberen på alvor bredt seg til Norge.

Sist år avholdt vi hos Bedre Nætter Black Friday med stor succes, og det samme gjør vi igjen i år, hvor du selvfølgelig er invitert.

Kjøp kontinentalsengen din på Black Friday hos Bedre Nætter

På Black Friday vil vi hos Bedre Nætter ha et bredt utvalg av kontinentalsenger i forskjellige størrelser. For alle modellene gjelder det, et begrenset antall. Til Black Friday selger vi kontinentalsenger i samtlige størrelser fra sortimentet vårt, så det er store muligheter for å finne en seng til et skarpt tilbud, som passer til nettopp deg og dine behov. Du finner kontinentalsenger i størrelsene 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

En kontinentalseng består av tre madrasslag, som tilsammen danner grunnlaget for en utrolig god støtte og dermed en uthvilt nattesøvn. Fastheten i sengen kan reguleres, så den passer kroppsvekten din.

Kjøp den regulerbare sengen din på Black Friday hos Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av regulerbare senger på Black Friday. Når du kjøper den nye sengen din hos oss, er du alltid garantert høy kvalitet til en lav pris, og på Black Friday er det selvfølgelig ingen unntakelse. Tvert imot. Vi har senket prisene helt til bunns og har en lang rekke god tilbud klar til deg. På Black Friday finner du regulerbare senger i et stort utvalg av størrelser. Det gjelder for 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

Hos Bedre Nætter ser vi en stigende etterspørsel for regulerbare senger, og det kan vi godt forstå. En regulerbar seng er nemlig både praktisk og ikke minst komfortabel. Du har mulighet for å regulere både hode- og fotenden, så den passer til nøyaktig dine behov, og justere den hvis du eksempelvis godt liker å ligge å lese eller se fjernsyn i sengen. Fastheten i sengen velges individuelt, så den passer til nettopp din kroppsvekt.

Vi sitter klar til å hjelpe deg på Black Friday

Selvom Bedre Nætter utelukkende er online, betyr det ikke at hjelpen er langt borte. På Black Friday den 29. november sitter våre kompetente medarbeidere selvfølgelig klar fra midnatt til å hjelpe deg og rådgi deg, så du får den helt riktige sengen. Du kan både skrive til oss på kontakt@bedrenaetter.no, i chatten i høyre hjørne av skjermen din eller ringe til oss på 66 97 20 08.