Black Week starter om
Dager
Timer
Minutter
Sekunder
 

Bedre Nætter - Black Friday senger tilbud

Det er den tiden av året når prisene blir svarte. Og selvfølgelig gjør de det også hos Bedre Nætter, hvor vi feirer Black Week med opptil 70% på utvalgte senger og annet sengetilbehør.

Likevel er vi ikke helt som alle andre. Vi er Danmarks største online sengeforhandler, og derfor er det ekstra enkelt for deg å få tak i en av våre senger til en gunstig Black Friday-pris.

Hos oss trenger du ikke å stå i kø med alle andre for å få en seng eller annet sengetilbehør på Black Friday. Du kan sitte hjemme og handle borte, fordi alt som trengs for å handle hos oss er at du finner veien til nettstedet vårt og legger sengen du vil ha i handlekurven.

Når du har valgt og betalt, sørger vi for å pakke sengen din for deg og levere så snart som mulig, slik at du kan oppfylle drømmen din om bedre netter, og den starter på vår side på Black Week.

Kjøp Senger til fantastiske priser 25 november - 1 december.

Vil du være med på Black Week hos Bedre Nætter? Da bør du være klar på datamaskin, nettbrett eller mobil 25 november - 1 december. Følg med på nettsiden vår, for her starter vi med de ville tilbudene allerede klokken 20.00 den 19 for våre VIP. Så hvis du er ute etter en god søvn i en kvalitetsseng til en fantastisk pris, vil vi absolutt anbefale at du slår til - og vi lover at du vil få bedre netter.

Black Friday er årets største shoppingdag

Hvis du har hørt om Black Friday før, vet du hva det er. Men ellers, her er en kort forklaring for alle de som ikke vet - eller som kan ha glemt. Black Friday er den største shoppingdagen i året, med de fleste butikker langåpne og tilbyr sterkt rabatterte varer. Fenomenet Black Friday stammer fra 1960-tallets USA, men de siste årene har feberen virkelig spredt seg til Norge.

I fjor valgte vi å holde Black Week hos Bedre Nætter med stor suksess, slik at du kunne gjøre en god avtale hele uken, og vi gjør det samme igjen i år, hvor du selvfølgelig er invitert.

Kjøp din kontinentalseng på Black Week hos Bedre Nætter

Under Black Week vil vi i Bedre Nætter ha et bredt utvalg av kontinentalsenger i forskjellige størrelser. For alle modeller er det et begrenset antall. Til Black Friday selger vi kontinentalsenger i alle størrelser fra vårt sortiment, så det er gode muligheter for å finne en seng med et fantastisk tilbud som passer deg og dine behov. Du finner kontinentalsenger i størrelsene 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210.

En kontinentalseng består av tre madrasslag, som til sammen danner grunnlaget for en utrolig god støtte og dermed en god natts søvn. Sengens fasthet kan reguleres for å passe din kroppsvekt.

Kjøp din regulerbare seng på Black Week hos Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av regulerbare senger på Black Week. Når du kjøper din nye seng hos oss, er du alltid garantert høy kvalitet til en lav pris, og på Black Week er det selvfølgelig intet unntak. Tvert imot. Vi har senket prisene helt ned og har et bredt spekter av gode tilbud klare for deg. På Black Week finner du regulerbare senger i et stort utvalg av størrelser. Det gjelder 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

Hos Bedre Nætter ser vi en økende etterspørsel etter regulerbare senger, og det kan vi forstå. En regulerbar seng er både utrolig praktisk og ikke minst komfortabel. Du har mulighet til å regulere hode- og fotenden etter dine behov, og justere den hvis du for eksempel liker å legge deg ned og lese eller se på TV i sengen. Sengens fasthet velges individuelt for å passe din spesifikke kroppsvekt.

Vi er klare til å hjelpe deg på Black Week

Selv om Bedre Nætter utelukkende er online, betyr ikke det at hjelpen er langt unna. Under Black Week 21.-27. november står våre kompetente medarbeidere selvfølgelig klare fra midnatt til å hjelpe og gi deg råd slik at du får riktig seng. Du kan skrive til oss på [email protected], i chatten i høyre hjørne av skjermen eller ringe oss på 66 97 20 08.

  • Black Friday er årets store shoppingdag! Opprinnelig oppsto fenomenet i USA, men det har etter hvert fått stor suksess i Norge. På Black Friday skrus prisene helt ned med et hav av gode rabatter og fantastiske tilbud, slik at du kan gjøre et godt kjøp.

  • Hos Bedre Nætter er vi ikke redde for å senke prisene – vi tar Black Friday på alvor. Du kan derfor finne mange spennende tilbud på våre nettsider, hvor du blant annet kan spare opptil 70% på våre kvalitetssenger.