Laster...

Mome & Moma Puff Bouclé

Sovesofa
Hvit
Farge: Hvit
 • Bestillingsvare

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 40-50 hverdager
Mome & Moma Puff Bouclé
1 2
 • Designhistorie

  Livets kontraster i ett design

  MOMA & MOME-puffen ble laget med et ønske om å forene det sirkulære med kvadratet. Hard kontra myk. Livets kontraster i ett møbel. Formene på puffen matcher elegant MOMA & MOME-sovesofaene og i kombinasjon, får du en uttrykksfull og stilsikker enhet.
 • Tekstil

  Ekstravagant og organisk

  Med sin karakteristiske kontur og ekstravagante utseende gir BOUCLÉ-tekstilet sovesofaen vår et vakkert, eksklusivt og organisk uttrykk. BOUCLÉ ​​er slitesterk og passer perfekt til deg som ønsker et stilrent og luksuriøst utseende.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.
Prikken over i'en

Prikken over i'en

MOMA & MOME-puffen er det åpenbare lille, elegante møbelet for deg som mangler akkurat det som kan sette prikken over i-en på innredningen din. Puffen er et opplagt tillegg til sofaen din, som fotskammel, sidebord, diskret sittegruppe i entreen eller rett og slett som puff. Puffen har suveren komfort på grunn av nozag-fjærene, som er plassert under en behagelig skumpolstring.
Match made in heaven

Match made in heaven

Puffen matcher elegant MOMA & MOME-sovesofaene, som er skapt i samme designånd som puffen, der sirkulært og firkantet møter hverandre i en vakker forening. Puffen gir sovesofaene en sjeselong-aktig stemning, slik at den doble funksjonaliteten mellom seng og sofa kommer enda tydeligere frem.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Mome & Moma Puff Bouclé

 • Leveringstid
  40-50 hverdager
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  Kolli
  1 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Nej
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Type
  Puff
  Fargeektehet
  6
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-sertifisert trevirke
  Ja
  REACH-certificeret
  Ja
 • Dimensjoner
  B: 102cm / H: 40cm / D: 63cm
 • Ja, du kan bestille bæring men ikke montering i kassen. Ved bæring leverer vi bestillingen din til ønsket rom hjemme hos deg.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • En godt brukt klut er din beste venn. Støvsug med en myk børste. Unngå rengjøringsmidler eller kjemikalier. Smuss og fettflekker fjernes med en mild såpeoppløsning.