Moma Fine - Grønn

Laster...
Overmadrasslaken
Overmadrass Les mer
Puff
+
Leveringstid 35-45 hverdager
 • Bestillingsvare Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Sammenlign vores sovesofaer
1 2 3 4
 • 1

  Tekstil

  Klassisk og slitesterk

  FINE er et enkelt tekstil som gir et klassisk og tradisjonelt utseende til sovesofaen. Det er fint melert, slitesterkt og holdbart - slik at du kan bruke sovesofaen din dag og natt med god samvittighet.
 • 2

  Komfort

  God komfort skal alltid lønne seg

  Sovesofaen er bygget med fjærer, som ligger under et lag av komfortabel, støttende kaldskumpolstring. Den perfekte blandingen av holdbarhet og komfort i en funksjonell og stilren sovesofa som du kan bruke dag og natt.
 • 3

  Designhistorie

  Praktisk, estetisk og myke former

  MOMA er videreutviklingen av MOME. Funksjonalitet og estetikk kommer til uttrykk i oppbevaringsplassen samt gjennom den myke, runde formen på setet og armlenet, som skaper en vakker silhuett som myker opp sofaen i et kontrastfylt møte med den firkantede sokkelen.
 • 4

  Oppbevaring

  Smart og praktisk oppbevaringsplass

  Sovesofaen har et praktisk oppbevaringsrom, som frigjør verdifull plass andre steder i hjemmet. Her er det god plass til dyner, puter eller sengetøy, slik at du raskt kan forberede deg på natten. Oppbevaringsplassen måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.

95% av alla våre kunder fornøyde eller ekstra fornøyde

*Basert på våre spørreskjema sendt til alle kunder etter kjøp

3400+ Recensioner

Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living har gått sammen for å feire det absolutt beste innen dansk design og tildele årets største designpriser. Sovesofaserien vår er nominert til Årets Møbel 2022. Prisen gis til et design som klarer å kombinere estetikk, funksjonalitet og teknisk kløkt i ett originalt møbel med høy- og gjerne langvarig verdi.

Klassisk og slitesterk

FINE er enkelt og rent. Med sin fint melerte struktur gir FINE-tekstilet sovesofaen et klassisk utseende som passer inn i de fleste hjem. Den fine, rene strukturen gir sofaen et enkelt uttrykk – og med sine slitesterke egenskaper er den perfekt for et hjem hvor sofaen skal ha plass til alt og alle.

God komfort skal alltid lønne seg

I sittedelen får du slitesterke fjærer i bunnen, som kompletteres av hele 30 kg polstring med kaldskum. En kombinasjon som gir sofaen den komforten du kjenner fra sengene våre. Du kan personliggjøre sofaen ved å velge en av våre mange overmadrasser og dermed skape et perfekt møbel til både ditt hjem og din søvn.

Designet av Amanda Lilholt. Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Ofte stilte spørsmål til Moma Fine

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Moma Fine. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.

 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

Spesifikasjon av Moma Fine

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
Leveringstid 35-45 hverdager
Kolli 1 (Sete) B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vekt: 56 kg)
Kolli 2 (Rygg) B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vekt: 24 kg)
Kolli 3 (Armlene) B: 94cm / H: 58cm / D: 42cm (Vekt: 25 kg)
Materiale 100% polyester
Kolli 3 stk.
Garanti 2 års reklamasjonsrett.
Dimensjoner B: 244cm / H: 70cm / D: 100cm (140cm)
Funksjoner Armlen
Inkludert puter Ja - 2 stk.
OEKO-TEX Standard 100
FSC-sertifisert trevirke Ja
Emballasje 100 % resirkulert plast
Fjærer No-Zag
Produksjonsland EU
Med lagringsplass Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
Martinedale 115.000
Pilling 4
Type Sovesofa

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*