Madrass til regulerbar seng

Søvn er utrolig viktig for at vi skal kunne fungere optimalt og ha det godt. Kroppen og sinnet har behov for ro og restitusjon, som hovedsaklig foregår når vi sover. Det finnes forskjellige elementer som kan bidra til at du sover godt om natten. Vi hos Bedre Nætter kan hjelpe deg med alle elementer som er viktig for god søvn, både seng, madrasser og dyner.

Noen ganger kan det også være vanskelig å vite hvilken kombinasjon som er den riktige eller beste blant det store utvalget av fjærmadrasser, overmadrasser og senger. Derfor har vi valgt å lage denne guiden, slik at det er enklere for deg å vite hvilken type madrass som passer til en regulerbar seng.

Spesiell madrass til en regulerbar seng?

Noen tror at man er nødt til å kjøpe noen dyre og spesielle fjærmadrasser eller overmadrasser når man kjøper en regulerbar seng. Det trenger det nemlig ikke å være! Når du kjøper en regulerbar seng trenger du ikke å kjøpe den aller dyreste. Hos Bedre Nætter kan du faktisk kjøpe en regulerbar seng der hele pakken følger med til prisen på siden. Et eksempel på dette er den regulerbare modellen Venus som har både fjærmadrass, overmadrass og bein inkludert i prisen. Det gjør det mye enklere for deg når du skal kjøpe en regulerbar seng.

Dette er noe som går igjen for alle de regulerbare sengene vi selger. Fjærmadrassen og overmadrassen følger alltid med i prisen som står på siden. Hvis du allerede har en regulerbar seng og trenger en ny fjærmadrass eller overmadrass, kan vi selvfølgelig hjelpe der også. Så lenge du kjøper en madrass som passer med målet på sengen din er det ikke noe problem. Regulerbare senger har nemlig de samme vanlige madrassene som andre senger. Derfor kan vi hjelpe hvis du mangler en madrass, for eksempel med modellen BN300 Latex som kommer fra vår egen kolleksjon. Hvis du er på utkikk etter en overmadrass kan vi også foreslå Mayan Green som ikke bare er utrolig allergivennlig, men også ekstra ventilerende.

Splittede overmadrasser

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en regulerbar seng anbefaler vi klart at du velger å kjøpe en splittet overmadrass. Denne typen overmadrass er delt på midten i begge ender, slik at den får en H-form. Den er fremdeles samlet på midten, som gjør at overmadrassen er perfekt til regulerbare senger fordi du og en partner kan regulere hver deres side forskjellig uten at overmadrassen står i veien.

Blant våre splittede overmadrasser finner du blant annet Latex splittet overmadrass. Dette er en madrass som består av det allergivennlige og pustende materialet latex som samtidig passer perfekt til den regulerbare sengen. Denne madrassen passer de fleste som har behov for en overmadrass som holder stilingen i sengen selv om partneren din gjerne vil justere på sin side.

Hvis du har spørsmål om de regulerbare sengene våre, madrasser eller splittede overmadrasser er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan kontakte oss ved å ringe til oss, skrive til oss på chatten eller via mailadressen [email protected]

  • Nei, du kan bruke en vanlig fjærmadrass eller skummadrass til en regulerbar seng, så lenge den er fleksibel nok til å følge sengens bevegelser.

  • Dersom du har en regulerbar seng som er 140 centimeter bred eller større bør du velge en splittet overmadrass. Den gjør det nemlig mulig å justere begge sider av sengen samtidig uten at overmadrassen flytter på seg.