Laster...

Classi Puff Velvet

Sovesofa
Beige
Farge: Beige
 • Bestillingsvare

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 40-50 hverdager
Classi Puff Velvet
1 2
 • Tekstil

  Myk og elegant

  VELVET er en myk, klassisk velur som omgir sovesofaen på den mest naturlige og elegante måten. Med en spesiell glød og varme kombinerer tekstilet hygge og luksus, mens materialets små fibre skaper et helt spesielt fargespill.
 • Designhistorie

  Eleganse i sin reneste form

  Når du slår opp i ordboken under "eleganse", vil du se CLASSI-puffen. For med setedelen, som elegant svever over sokkelen, møtes det bombastiske og lette i en vakker forening. Stylet med CLASSI sovesofa, er det like før du kan høre englene synge hvis du lytter nøye.

Vakkert og elegant

VELVET er et klassisk velurtekstil som med sin dype, varme glød og sin elegante, myke struktur rammer inn sofaen på en vakker og naturlig måte. Materialets små fibre fremhever farger i møtet med lys, og skaper et spesielt spill som gir sovesofaen et ekstravagant, unikt og luksuriøst uttrykk.
Vakker blanding av runde former

Vakker blanding av runde former

CLASSI-puffen er et enkelt, elegant møbel som i all sin prakt ikke gjør for mye ut av seg. Puffen er designet for å understreke det bombastiske og lette i en vakker fusjon. Puffen er perfekt som sjeselong-tillegg til sofaen din, som inngangsbenk eller rett og slett som et ekstra sete i stuen eller soverommet. Puffen har et komfortabelt sete takket være nozag-fjærer og en behagelig skumpolstring.
Match made in heaven

Match made in heaven

CLASSI-puffen og CLASSI-sovesofaen er en match made in heaven med sine runde, stilfulle sittedeler som svever vakkert på sine enkle og elegante sokler. Puffen gir CLASSI sovesofa et sjeselong-aktig utseende, noe som gjør at du vil føle at du ikke har gått på kompromiss med verken sofa eller seng.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Classi Puff Velvet

 • Leveringstid
  40-50 hverdager
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  1 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Nej
  Martinedale
  75.000
  Pilling
  4
  Type
  Puff
  Fargeektehet
  4-5
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-sertifisert trevirke
  Ja
  REACH-certificeret
  Ja
 • Dimensjoner
  B: 102cm / H: 45cm / D: 56cm
 • Ja, du kan bestille bæring men ikke montering i kassen. Ved bæring leverer vi bestillingen din til ønsket rom hjemme hos deg.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • En godt brukt klut er din beste venn. Støvsug med en myk børste. Unngå rengjøringsmidler eller kjemikalier. Smuss og fettflekker fjernes med en mild såpeoppløsning.