Laster...

Classi Puff Grain

Puff
Antrasitt
Farge: Antrasitt
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Classi Puff Grain
1 2
 • Tekstil

  Karakteristisk struktur med tradisjonelt uttrykk

  GRAIN er et tradisjonelt, tidløst og slitesterkt tekstil, som er enkelt å vedlikeholde. Flettingen skaper en karakteristisk struktur, som kommer til sin rett når den omgir sovesofaens overflater.
 • Designhistorie

  Eleganse i sin reneste form

  Når du slår opp i ordboken under "eleganse", vil du se CLASSI-puffen. For med setedelen, som elegant svever over sokkelen, møtes det bombastiske og lette i en vakker forening. Stylet med CLASSI sovesofa, er det like før du kan høre englene synge hvis du lytter nøye.

Karakteristisk struktur med tradisjonelt uttrykk

GRAIN er et klassisk tekstil, som mange velger på grunn av sin grove struktur. Tekstilet er slitesterk og lett å vedlikeholde, så du trenger aldri å kompromisse med det praktiske for å få en sovesofa i et pent og stilrent tekstil. GRAINs sin karakteristiske struktur kommer spesielt til sin rett når den omgir sofaens myke overflater.
Vakker blanding av runde former

Vakker blanding av runde former

CLASSI-puffen er et enkelt, elegant møbel som i all sin prakt ikke gjør for mye ut av seg. Puffen er designet for å understreke det bombastiske og lette i en vakker fusjon. Puffen er perfekt som sjeselong-tillegg til sofaen din, som inngangsbenk eller rett og slett som et ekstra sete i stuen eller soverommet. Puffen har et komfortabelt sete takket være nozag-fjærer og en behagelig skumpolstring.
Match made in heaven

Match made in heaven

CLASSI-puffen og CLASSI-sovesofaen er en match made in heaven med sine runde, stilfulle sittedeler som svever vakkert på sine enkle og elegante sokler. Puffen gir CLASSI sovesofa et sjeselong-aktig utseende, noe som gjør at du vil føle at du ikke har gått på kompromiss med verken sofa eller seng.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Classi Puff Grain

Classi Puff Grain
 • Leveringstid
  45-50 hverdager
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  1 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Nej
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Type
  Puff
  Fargeektehet
  5
  PFC-Fri
  Ja
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  REACH-certificeret
  Nei
 • Dimensjoner
  B: 102cm / H: 45cm / D: 56cm
 • Ja, du kan bestille bæring men ikke montering i kassen. Ved bæring leverer vi bestillingen din til ønsket rom hjemme hos deg.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • En godt brukt klut er din beste venn. Støvsug med en myk børste. Unngå rengjøringsmidler eller kjemikalier. Smuss og fettflekker fjernes med en mild såpeoppløsning.