Laster...

Classi Bouclé

Sovesofa Boucle
4.33333 star rating (9) total reviews
Classi sovesofa er klassisk vakker i sitt uttrykk og usedvanlig gode komfort. Classi har to lag pocketfjærer i setet og en behagelig skumpolstring i både armlenene og ryggstøtten, som er din garanti for god støtte for hele kroppen.
Beige
Farge: Beige
Overmadrass:

Spar 20% på puff ved kjøp av sovesofa

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Classi Bouclé
1 2 3
 • Tekstil

  Ekstravagant og organisk

  Med sin karakteristiske kontur og ekstravagante utseende gir BOUCLÉ-tekstilet sovesofaen vår et vakkert, eksklusivt og organisk uttrykk. BOUCLÉ ​​er slitesterk og passer perfekt til deg som ønsker et stilrent og luksuriøst utseende.
 • Komfort

  Bygget som en seng

  Med to lag pocketfjærer i sittedelen og en tykk, komfortabel skumpolstring i både armlener og rygg, får du den samme sunne og dype støtten i denne sovesofaen som du kjenner fra våre senger.
 • Designhistorie

  Symmetrisk, harmonisk og enkel

  CLASSI fremhever kontrasten mellom det bombastisk og det lette. Inspirasjonskilden er sirkler, som uttrykkes både i den elegante ryggen og i samspillet mellom de komfortable, tykke madrassene og den runde, enkle sokkelen som følger madrassene hele veien rundt.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.

Bygget som en seng

Med to lag pocketfjærer i setet og en tykk skumpolstring i både armlener og ryggstøtter, trenger du ikke kompromisse. Vår Bedre Nætter-komfort er akkurat slik du kjenner den – slik at du både sitter godt og komfortabelt i sofaen, og samtidig får den rette, dype og sunne støtten når sofaen brettes ut.

Designet av Amanda Lilholt.
Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Classi Bouclé

Classi Bouclé
 • Funksjoner
  Armlen
  Leveringstid
  45-50 hverdager
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  Kolli
  1 stk.
  Inkludert puter
  Ja - 2 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  Pocket
  Produksjonsland
  EU
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensjoner
  B: 216cm / H: 70cm / D: 76cm (140cm)
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Kolli 1 (Sofa)
  B: 219cm / H: 67cm / D: 77cm (Vekt: 67 kg)
  Kolli 2 (Sokkel)
  B: 203cm / H: 7cm / D: 57cm (Vekt: 5 kg)
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.