Velour Sandwich Cover Rosa

kr 2 499,00

As low as kr 2 499,00

Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Avtakbart trekk slik at du enkelt kan endre utseende på sengen din

 • Passer til størrelsen 180x200

 • Det medfølger ikke trekk til sengegavlen

Tilpass Velour Sandwich Cover Rosa
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Hos Bedre Nætter finner du et stort utvalg av sengetrekk. Et sengetrekk er et avtakbart trekk som gjør det enkelt for deg å endre utseendet på sengen din. På denne måten kan du tilpasse sengen din konkret etter din smak og/eller ditt hjem. Med andre ord har du muligheten til å endre din nåværende sengs farge eller stofftype, alt ved hjelp av et sengetrekk etter personlige preferanser.

Utvalget av sengetrekk på denne siden passer til kontinentalsengene våres i størrelsen 180x200, hvor begge madrasskjernene er samlet i et betrekk. Dette betyr at det ikke er en synlig atskilling av sengens madrasser loddrett på midten.

Et «Sandwich-cover» er et todelt betrekk hvor det ene trekket er til rammemadrassen, og det andre trekket er til fjærmadrassen. Et «fullcover» er et helt betrekk som vil dekke både rammemadrassen og fjærmadrassen.

Når du skal skrifte sengetrekket kan du gjøre dette enkelt med borrelås. Sengetrekket endrer ikke sengens egenskaper og komfort. Det eneste trekket vil gjøre er å gi sengen din et nytt og visuelt uttrykk. Alle sengetrekkene våres er sklisikre på det øverste stykket, hvor du vanligvis legger overmadrassen.

Hvis du kjøper et sengetrekk skal du være oppmerksom på at det ikke medfølger et sengetrekk til sengegavlen din.

Spesifikasjon av Velour Sandwich Cover Rosa

Mer informasjon
Type Cover
Leveringstid 12-20 hverdager

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.