Venus - Antracit

kr 20 199,00

As low as kr 20 199,00

Leveringstid 8-15 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
 • Produsert I Danmark.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Bedre nattesøvn med 7 komfortsoner og pocketfjærer.
 • Støysvak regulerbar motor fra danske Linak.
 • Hybridpolstring samt valgfri 60 mm overmadrass.

Farge

Tilpass Venus - Antracit
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt du håpet på, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 599,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1199,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

Venus regulerbare seng - Dansk kvalitet, støtte og komfort

Hvis du drømmer om en ny regulerbar seng i topp kvalitet så kan du se nærmere på Venus. Med den er du sikret en god nattesøvn – hver natt. Med et stilrent design og optimal komfort er det snakk om en regulerbar seng i luksusklassen. Venus er dansk håndverk på sitt beste. Sengen er produsert i Danmark og er noe av det ypperste vi kan tilby. Det er blitt jobbet for hver eneste detalj med formålet om å optimere søvnen din. Venus har hele 7 komfortsoner og har et eksklusivt møbelstoff i en farge av ditt valg. Det betyr at Venus både er innbydende å se på og fremragende å ligge i.

Sengens regulerbare komponenter levers av det internasjonal anerkjente danske firmaet Linak som vi mener er et kvalitetsstempel. Den regulerbare motoren sikrer et minimalt støynivå når du hever og senker fot- og hodeenden med den trådløse fjernkontrollen. Vi har også installert en nakkeløfts-funksjon, et ekstra vipp i toppen av madrassen som gir samme komfort og funksjon som en ekstra pute. Funksjonen er spesielt god hvis man liker å lese i sengen. En ekstra detalj er at du med et enkelt trykk på fjernkontrollen kan slå på en lampe under sengen slik at toalettbesøk om natten blir uten risiko for å slå en tå inn i noe

Dansk tradisjon og  produksjon

Venus er resultatet av dansk håndverk og design. Sengen produseres under gode arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll i Danmark der gode forhold og dansk produksjon sikrer en høy kvalitet. Vi er sikre på at denne kvaliteten kommer deg til gode i mange år fremover. Selve bunnen i sengen består av en 20 cm treramme som gir sengen en behagelig sovehøyde. Her står du ikke opp fra sengen men du går ut av den. Vi har installert madrassbremser på alle sider som sikrer at den vendbare madrassen alltid blir i samme posisjon når du bruker heve/senkemekanismen. Madrassbremsene er selvfølgelig i samme tekstil som resten av sengen og som en bonus har du en lomme på madrassbremsen for å plassere fjernkontroll eller en Smartphone. Da er telefonen aldri langt vekke. 


*Close up bilde av Venus (Bilde 1), Antiskli i fjærmadrassen (Bilde 2) samt nakkeløft funksjonen i lamellene (Bilde 3). 

6 grunner til å velge Venus frem for Jupiter

 • Venus har en nyere og sterkere motor med integrert lys

 • Venus har elastisk og ventilerende hybridskum rundt fjærene som gir en vesentlig bedre komfort og lenger levetid. 

 • Venus har hele 7 komfortsoner og spesialutviklede pocket-fjærer

 • Venus har en høyere og mer motstandsdyktig treramme i bunnen

 • Venus sine sider er kledd med eksklusivt møbelstoff som er enkelt å rengjøre

 • Venus kan styres med iPhone


Sunn søvn i en sunn seng

Vi har oppgradert fjærmadrassen i sengen. Vi har erstattet det eksisterende latex-skummet med danskprodusert hybridskum. I tillegg til å være ventilerende har hybridskum den fordelen at det er den mest elastiske skumtypen som produseres i Danmark. Det betyr at pocket-fjærenes egenskaper utnyttes optimalt fordi elastisiteten sikrer at fjærene og dermed støtten tilpasses den enkelte personen i så høy grad som mulig. Samtidig er det også med til å sikre sengens lange levetid. Skummets ventilerende egenskaper sikrer deg også det perfekte soveklimaet med en behagelig temperatur og en madrass som holder seg tørr og frisk i lang tid.

Venus er produsert til det skandinaviske markedet og derfor er den lun om vinteren og sval om sommeren. Madrassen i Venus er en springfjærmadrass med pocket-fjærer som er utviklet spesielt for skandinaver. Fjærene i madrassen er spesielt trykkavlastende og skaper oppdrift og sørger for at du får en sunn, behagelig liggestilling i sengen. Typiske trykkpunkter som nakke, skuldre og korsrygg utsettes for minimal motstand og dermed får du en dypere søvn. Jo dypere og mer behagelig søvn desto bedre restituerer du. Det sikrer at du våkner uthvilt og frisk om morgenen.

Venus sin overmadrass er også en del av sengens sunne profil. Overmadrassens betrekk er miljøvennlig og inneholder bambusfibre. Bambusfibrene gir stoffet en kjølende og silkemyk effekt. Bambusfibrene gir tekstilet en miljøvennlig profil og er også antibakterielle som sikrer Venus en lang levetid. Madrassen er ventilerende og fukten fra kroppen din fordamper raskt når den kommer i kontakt med madrassen. Vanlige overmadrasser har en tendens til å holde på både varme og fukt fra kroppen, men bambusfibrene er med til å sikre optimal ventilasjon og et sunt klima i sengen. 

Oppgradert overmadrass

Overmadrassen er også blitt oppgradert sli at kjernen er 60 mm tykk i stedet for 40 mm. Når du kjøper en Venus kan du velge mellom to forskjellige overmadrasser, latex eller celcius. Begge overmadrassene har de kvalitetene nevnt ovenfor, men har noen forskjeller. 

Latex-overmadrassen er elastisk som betyr at madrassen støtter deg avhengig av hvordan du plasserer vekten på madrassen. Jo mer vekt du legger på madrassen desto mer skubber madrassen tilbake. De stedene der vekten din sentreres på madrassen er typisk de stedene der du føler ubehag i løpet av natten. Den elastiske latex-overmadrassen motvirker dette og gjør madrassen til et fremragende valg på tvers av alle vektklasser. Overmadrassen tilpasser seg vekten og liggeposisjonen din og gir en konstant støtte gjennom hele natten. 

Alternativet til latex-madrassen er celcius. Den er laget av Memory Foam, en type skum som former seg etter kroppsvarmen din. Madrassen lar deg synke ned akkurat der kroppen din generer mest varme, som er trykkpunkter som skuldre, hofter og bakhodet. Fordi overmadrassen bruker kroppsvarmen din til å forme seg så vil madrassen derimot ikke avlede varmen men heller holde på den. Det betyr at celcius-overmadrassen har en tendens til å bli varm i løpet av natten. Hvis du ofte har det varmt om natten vil vi derfor anbefale at du velger overmadrassen av latex.

Linak Bed Control

Linak har utviklet en app som du kan kontrollere og finjustere posisjonen i sengen din med. Applikasjonen heter Linak Bed Control og kan lastes ned fra App store. Med denne appen kan du lagre fire spesifikke posisjoner slik at du raskt kan stille inn sengen til dine preferanser, om du skal sove, lese, se en film eller ligge med beina høyt. Applikasjonen kan også brukes til å slå av og på lyset under sengen og gjør at du ikke trenger den medfølgende fjernkontrollen.

Fasthetsbytting

Hos Bedre Nætter plasserer vi all oppmerksomheten vår på kvaliteten av nattesøvnen din. Vi ønsker rett og slett bare at du får den riktige støtten og våkner opp med en følelse av velvære hver morgen. Derfor er det også mulig å bestille Venus med forskjellige fastheter i madrassen. Vi anbefaler at personer som veier under 75 kilo velger en madrass med medium fasthet, mens personer mellom 75 og 95 kilo velger en madrass med fast fasthet. Vi anbefaler dette skillet fordi en person med høyere vekt vil synke lenger ned i madrassen og dermed ha behov for en fastere madrass. Veier du over 95 kg anbefaler vi at du velger xtra fast fasthet. Da får du en madrass med flere fjærer pr. kvadratmeter, samtidig som du får en fastere madrass du vil få helt korrekt støtte i.

Vi forstår godt at det kan være vanskelig å være sikker på hvilke fasthet som er den riktige for deg når du kjøper seng online. Derfor har vi valgt å tilby deg bytte av fasthet for 999,- innenfor de første 30 dagene etter mottakelse av varen. Skulle det bli aktuelt så aksepterer vi selvfølgelig at du har sovet på og prøvd sengen. Vi anbefaler faktisk at du sover på sengen i 14 dager før du eventuelt bestemmer deg for å bytte fasthet, fordi kroppen trenger tid til å venne seg til omfattende støtte. Hvis du etter 14 dager fremdeles vil bytte fasthet så er det bare å fylle ut et lite formular på hjemmesiden så sender vi en ny kjerne til deg. 

Hvis du er i tvil om hvilke fasthet som er riktig for deg eller bare har andre spørsmål til Venus så kan du alltid ta kontakt med oss. Du kan skrive til oss i chatten på hjemmesiden, ringe på telefon eller sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no

Spesifikasjon av Venus - Antracit

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Høyde Total: 66 cm.
Mer informasjon
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Høyde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 soner
Bolster Venus Møbelstoff.
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 virkedager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 80x200
Downloads til Venus - Antracit
Linak App TD4 Advanced Brugsvejledning.pdf

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Leveringstid 8-15 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
Gratis levering Les mer
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Oppbæring: For 599,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

Oppbæring og montering: For 1199,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.