Venus Nova

kr 33 299,00

As low as kr 33 299,00

Leveringstid 12-20 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
 • Produsert i Danmark.
 • Bytte av fasthet for 999,- i 100 dager.
 • Individuelle Posefjærer med Hybridpolstring
 • Venus Nova har Dobbelt fjærlag (Pocket/Pocket)
 • Overmadrass m. 60 mm kjerne.

Farge

Tilpass Venus Nova
 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

  Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.


 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme på soverommet i opp til 100 dager og fremdeles bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt. Vi mener nemlig at det er betraktelig mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i et fylt butikklokale.

  Det tar noen uker å vende seg til en ny seng og kunne avgjøre om det er den rette for deg. Derfor har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig å få den rette fastheten i den nye sengen din. Når du har mottatt sengen og sovet i den kan du til enhver tid gå tilbake her på hjemmesiden og velge ombytting. Vi får laget en ny fasthet til deg og fraktfirmaet ringer og avtaler tidspunkt for bytting. 

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

Venus Nova er sunn søvn og skandinavisk luksus

Venus Nova er den nye, oppgraderte utgaven av de populære Venus-modellene. Venus Nova er som sine forgjengere produsert i Danmark, men vi har oppgradert den nye utgaven for å imøtekomme ønsket om en mer luksuriøs tilføyelse til kollektionen. Venus Nova er bygget på den samme suksessfulle opskriften som Venus og Venus +95 modellene er, men her med en rekke nye endringer og tiltak. Vi har blant annet forbedret rammemadrassen, gjort overmadrassen tykkere og lagt til et lekkert full-cover av eksklusivt møbelstoff. Dette gir sengen en enestående finish. Venus Nova er en veldesignet seng med fremragende komfort, og vi er stolte av å ha den i sortimentet.

Venus Nova er produsert i Danmark der sengen blir produsert under sunne arbeidsvilkår og med de beste råmaterialene. Den danske produksjonen foregår under de kanskje beste forholdene i Europa og hos Bedre Nætter tror vi at dette kvalitetsstempelet har som betydning for hele sengen, rett fra produksjonen til komforten og sengens imponerende holdbarhet. De gode arbeidsforholdene man får fra dansk produksjon sikrer en god, enestående kvalitet. Hos Bedre Nætter er vi glade for å kunne la denne tryggheten komme deg til gode.

Dette vil si at Venus Nova er tilpasset skandinavisk klima. Sengen er sval om sommeren og lun om vinteren, fordi både fjærmadrassen og overmadrassen tar hensyn til søvnbehovene dine og kropstemperaturen. En for varm eller for kald natt ødelegger søvnen. Venus Nova +95 tar hensyn til temperaturen og sikrer deg en dyp, uavbrutt nattesøvn.


 6 grunner til å velge Venus Nova

 • Venus Nova har pocket-fjærer i stedet for skum i rammemadrassen. Dette øker komforten betraktelig.
 • Venus Nova er trukket med et lekkert full-cover av eksklusivt møbelstoff.
 • Venus Nova har en tykkere overmadrass, med en 6 centimeter tykk kjerne.
 • Venus Nova har en høyere og mere motstandsdyktig treramme i bunnen.
 • Venus Nova har temperaturfølsomt Cooltex-skum rundt fjærene, som gir en lang levetid og vesentlig bedre komfort.
 • Venus kommer med valget mellom flere forskjellige slags ben.

 Tredelt komfortnivå

Det spesielle ved Venus Nova er sengens tredelte komfortlag. Nederst i sengen finner du en rammemadrass, og den har vi oppgradert i forhold til tidligere Venus-utgaver. Tidligere var det en skumkjerne, her har vi nå installert pocket-fjærer. Pocket-fjærer er unike på den måten at de tilpasser seg kroppen og liggeposisjonen. Alle fjærene støtter individuelt og skumkjernen fungerer som en plattform. Pocket-fjærene i madrassen skaper oppdrift og sørger på den måten for at du får en sunn og behagelig liggeposisjon. Nakke, skuldre, korsrygg og andre typiske trykkpunktene utsettes for minimalt mottrykk. Dette vil si at du får en dypere, uforstyrret søvn og kan våkne frisk og veluthvilt om morgenen.

Over rammemadrassen finner du fjærmadrassen. Kontinentalsenger er meget populære, spesielt på grunn av ramme- og fjærmadrass kombinasjonen, som foruten å gi et meget høyt komfortnivå og det gi kontinentalsengen den karakteristiske høyden. Fjærmadrassen bidrar naturligvis til høyden og er en essensiell del av Venus Nova. Pocket-fjærene i fjærmadrassen er omringet av Cooltex-skum. Dette er med på å gi Venus Nova sin sunne profil. Cooltex-skummet tilpasser seg kroppen og rommets temperatur, og sørger på den måte for at sengen holdes frisk, ren og tempert. Skummet er ventilerende, som sikrer både holdbarheten av sengen samt et sunt klima å sove i. Fjærmadrassens pocket-fjærer tilpasser seg også din egen unike liggeposisjon, og støtter deg nøyaktig der du har bruk for det. Vi har oppgradert Venus Nova og installert ventilasjonshuller i sengens sokkel. Det vil si at sengen holder seg frisk og sunn i mange år fremover. Det tredje laget består av sengens overmadrass.

Overmadrassen til Venus Nova

Ved kjøp av Venus Nova medfølger en valgfri overmadrass. Du kan velge mellom Latex-overmadrassen og Celcius-overmadrassen. Vi har opgradert begge madrassene sånn at kjernen i overmadrassen er enda tykkere enn før. Det gir vesentlig bedre komfort. Dessuten er begge overmadrassene trukket med et stoff som inneholder bambusfiber. Disse fibre både ventilerer og køler, og i samarbeid med Cooltex-skummet i sengen, sørger overmadrassen for en behagelig temperatur og et optimalt soveklima.

Latex-overmadrassen er en elastisk madrass. Det betyr at madrassen reagerer på vekten som legges på den, og skubber tilsvarende tilbake. Det gjør Latex-overmadrassen til et fremragende valg på tvers av alle vektklasser. De stedene hvor vekten sentreres kalles trykkpunkter. Det er de punktene som gjør at du våkner om natten og føler deg tvunget til å skifte posisjon. Latex-overmadrassen minimerer mottryk fordi den avlaster deg nettopp der hvor du veier mest. Det vil si at du våkner mindre i løpet av natten og derfor optimerer søvnen betraktelig. Latex-overmadrassen avleder varmer og kan anbefales til alle, samme hvilken temperatur du foretrekker når du sover.

Alternativet er Celcius-overmadrassen. Denne madrassen er bygget opp av Memory Foam, en type skum som bruker kroppstemperatur til å forme seg. Madrassen lar deg synke ned akkurat der hvor du er varmest, som typisk er ved trykkpunktene. Celcius-madrassen avlaster trykkpunktene, men fordi madrassen bruker kroppsvarme til å forme seg, kan den ikke avgi varme i løbet av natten. Det vil si at vi ikke anbefaler Celcius-overmadrassen til personer som har en tendens til å ha det varmt i løpet av natten.

Fasthetsbytting

Hos Bedre Nætter har vi all oppmerksomhet på kvaliteten av din nattesøvn. Vi har ganske enkelt et ønske om at du får den helt rette støtte og våkner opp med en følelse av velvære hver eneste dag. For å hjelpe deg med dette, har du selvfølgelig muligheten for å kjøpe modellen med forskjellige fastheter i madrassen. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at personer som veier under 75 kg velger er madrass med medium fasthet, mens personer over 75 kg velger en fast madrass. Vi anbefaler nettopp dette skillet, da en tyngre person naturligvis vil synke lengre ned i madrassen enn en lettere person vil. Jo tyngre, desto mere fasthet.

Vi har full forståelse for at det noen ganger kan være vanskelig å forstå seg på fastheten av en madrass når man kjøper den online. Av denne grunn har vi valgt å tilby deg et bytte av madrassen for 999,- hvis du finner ut av at du vil bytte den innen 30 dager etter du har mottatt sengen. Hvis dette er aktuelt, aksepterer vi selvfølgelig at du har pakket den ut og sovet på den i opp til 30 dager. Etter dette anbefaler videre at du sover på din nye rammemadrass i minst 14 dager før du tar stilling til om du vil bytte madrassens fasthet. Denne perioden vil så gi deg din kropp tid til å venne seg til den nye madrassen. Hvis den føles for hard eller for myk, vent til du har sovet på den i noe tid før du tar et valg. Hvis du fortsatt vil skifte fastheten i madrassen etter 14 dager, kan du skifte den.

Hvis du er i tvil om hva du skal velge, hvilken fasthet som er den riktige for deg, eller hvis du har andre spørsmål til, kan du naturligvis kontakte oss på tlf, chat eller mail: kontakt@bedrenaetter.no.

Spesifikasjon av Venus Nova

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 62 cm.
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Delivery time 12-20 virkedager
Høyde 62 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Fjærer/m2 220 pocketfjærer pr. m2.
Komfortsoner 7 soner
Bolster Venus Møbelstoff.
Polstring 25 mm. Hybridpolstring.
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Leveringstid 12-20 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.