Venus Natural - Beige

Leveringstid 24-36 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sengegavl
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Natural: Det beste fra to verdener

Venus Natural: Det beste fra to verdener

Venus Natural kombinerer vår bestselgende seng Venus med en 100% naturlig overmadrass. Alle komponentene er nøye utvalg og sammensatt, så du er garantert optimal komfort. I tillegg er Venus Natural designet med vårt spesialutviklede fjærsystem, og har individuelle pocketfjærer samt 7 bedre™ komfortsoner. Hvis du velger Venus Natural får du ikke bare en ny seng, men også et nytt yndlingsmøbel til hjemmet - fordi god søvn om natten betyr alt om dagen.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Mayan Pulse er en av de beste overmadrassene i sortimentet vårt. Navnet Mayan refererer til overmadrassens 100% naturlige opphav, mens Pulse står for lateks av ypperste kvalitet. Madrassen får toppkarakter på både ventilasjon, komfort og holdbarhet takket være produksjonsmetoden SonoCore. Betrekket rundt madrassens latekskjerne heter Poakea. Trekket er laget med gressfibre som gir stoffet en høy absorberingsevne og bærekraftig profil, så reisen til drømmeland blir enda deiligere. Mayan Pulse er derfor et godt valg for både deg og miljøet.
En komfortabel rammemadrass

En komfortabel rammemadrass

Rammemadrassen utgjør sengens viktigste komfortlag, og er en av årsakene til at Venus er blant våre absolutte bestselgere. Madrassen har en kjerne bestående av to lag med pocketfjærer som er omgitt av elastisk mint. Før du faller inn i en himmelsk søvn vil du merke hvordan denne kombinasjonen omfavner konturene av kroppen din, og du vil dermed oppleve at søvnen din blir dypere og mer behagelig når du sover i Venus Natural.
En sterk treramme

En sterk treramme

Fundamentet for en god rammemadrass er trerammen. Rammen danner nemlig grunnlaget for sengens holdbarhet og komfort, og nettopp derfor har vi valgt å gi Venus Natural en tykk treramme av massivt, svensk furutre. Rammen har en høyde på 20 centimeter og understreker dermed sengens solide design og forsikrer dens lange levetid.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis, som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en Mayan Pulse overmadrass.

30

år kan gummtreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.
Mayan – det naturlige valget

Mayan – det naturlige valget

Mayan står for et 100% naturlig produkt. Lateksen i våre Mayan-madrasser er nemlig naturlig utvunnet fra gummitreet Hevea brasiliensis. Resultatet er en enestående madrass som både er allergivennlig og sunn å sove på.

Ofte stilte spørsmål til Venus Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, det er kun mulig å velge mellom Oak og Champagne.

 • Fjærmadrassen i Venus er polstret med lateks, mens fjærmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. I tillegg har Venus en overmadrass laget av Pulse lateks, som er ekstra smidig, slitesterkt og pustende, og har et allergivennlig trekk. Senses har derimot en overmadrass laget av vanlig lateks eller Motion-skum og trekket er ikke allergivennlig.

 • Den er laget av naturlig Pulse lateks.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Natural

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 24-36 hverdager
Type Rammemadrass 160x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*