Venus Motion - Antrasitt

kr 26 999,00

As low as kr 26 999,00

Leveringstid 24-36 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Venus Motion - Antrasitt
Legg til ønskeliste
Leveringstid 24-36 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
100 dagers gratis ombytting
Vår signaturstøtte

Et drømmesikkert valg

Å våkne helt uthvilt er ikke noe som kommer av seg selv. Faktisk er det hos mange en mangelvare. Heldigvis kan du selv gjøre noe for å minske avstanden til drømmeland. Og et godt sted å begynne drømmereisen, er fra Venus Motion. Den inneholder alt det du bør forlange av en kvalitetsseng. Her får du en sikker kombinasjon av vår bestselgende modell og en overmadrass som ikke holder på varmen. Det vil si at du kan se frem til å nyte den kjente komforten vår, uten å la deg irritere av for varme netter. Venus Motion tar deg raskt og sikkert til de effektive timene om natten, hvor du virkelig kan lade opp og puste ut.

En overmadrass som gjør en forskjell

Det som skiller sauene fra bukkene, når det kommer til god søvn, er blant annet overmadrassen. Som sengens øverste madrasslag sover dere tett i løpet av natten. Derfor er overmadrassen viktig for søvn opplevelsen din. Av samme grunn lover vi deg at du ikke skal gå på kompromiss. Denne overmadrassen står for fleksibilitet, for å ikke holde på varmen. Det betyr at Motion er til deg som ikke vil ha det for varmt. Så er den i tillegg skapt til dem som ønsker å ligge mykt. Du kan være sikker på å få den riktige omfavnelsen og den gode sunne kvaliteten markert med Svanemerket.
En overmadrass som gjør en forskjell
En hensynsfull fjærmadrass

En hensynsfull fjærmadrass

Valgene våre påvirker søvnen din i mange år. Av samme grunn har vi selvfølgelig sammensatt denne fjærmadrassen med stor oppmerksomhet og omhu. Sengens komfort er pakket inn i fjærmadrassen, hvor vi har skrudd på alle de riktige parametrene. Pocketfjærer beveger seg fleksibelt og arbeider sammen for å støtte deg, mens fem komfortsoner nøye passer på deg. Det er det helt riktige utgangspunktet for god søvn, hvor du virkelig kan merke forskjellen neste morgen.

En slitesterk regulerbar ramme

En regulerbar seng gir litt ekstra luksus i hverdagen. Og for å få den beste opplevelsen er det viktig at elevasjons komponentene er de helt riktige. Derfor har vi alliert oss med danske Linak som er de førende produsentene av elevasjons motorer - og ikke kun i Danmark, men i hele verden. Motoren er støysvak, slitesterk og innstiller sengen din til perfeksjon de neste mange årene. En tykk treramme nederst danner fundamentet for den gode opplevelsen og sikrer at søvnen din hviler på et ytterst solid grunnlag.
En slitesterk regulerbar ramme

Et sant drømmescenario

God søvn kommer ikke bare på fire ben. Den følger med når forarbeidet er gjort riktig. Vi har studert søvn i årevis og basert på den viten vi har fått, har vi sammensatt Venus Motion. Denne sengen kombinerer bestselgeren vår Venus med overmadrassen Motion. Kort fortalt, får du alt det du har bruk for, hvis du deler våre ambisjoner: Å få det maksimale ut av de viktige nattetimene. Sengen byr på vår kjente komfort og er skapt til deg som har det varmt om natten.

121

hele dager bruker du i gjennomsnittet om året i sengen din. Så legg deg til rette.

3

komfortlag omfavner deg hver natt.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Venus Motion

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Venus Motion. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Venus Motion

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Høyde Total: 64 cm.
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 5 soner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 24-36 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 120x200
Downloads for Venus Motion
Linak app TD4.pdf

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.