Venus Mayan - Beige

Leveringstid 40-50 hverdager
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavl
+
Topmadras
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Mayan: Nydelig bæredyktig

Venus Mayan: Nydelig bæredyktig

Venus Mayan er det rette valget for deg som ønsker de beste forutsetninger for å lande trygt i drømmeland. Både når det gjelder helse og komfort. Venus Mayan er en fusion av den bestselgende regulerbare modellen vår; Venus, og vår mest bæredyktige overmadrass; Mayan. Til sammen utgjør de en regulerbar seng der komforten er helt på topp og miljøpåvirkningen helt i bunn. Vi bruker omtrent en tredjedel av våre liv på å sove - så det gir god mening å bruke den tiden i en seng som gir deg de aller beste betingelsene, på alle vis.

En naturlig & allergivennlig overmadrass

En naturlig & allergivennlig overmadrass

Venus Mayan har en overmadrass vi er stolte av. Den er laget av 100% organisk naturlateks utvunnet fra Hevea Brasiliensis-treet. Dette gir overmadrassen en grønn profil, noe som har minimal påvirkning på både miljøet - og på deg. Naturlateksen har en enestående elastisitet som sikrer en fremtredende støtte til hele kroppen. Lateks har utover dette en unik varmeavledende evne som gir en deilig kjølende effekt hele natten igjennom. Mayan overmadrasser er naturligvis svanemerket og overtrekket som omfavner det hele kaller vi Rönd. Rönd-trekket er utviklet og behandlet slik at ingen bakterier eller andre uønskede gjester skal kunne overleve i stoffets fiber. Dette gjør den helt allergivennlig, og det er jo alltid en fordel.
En pustende og komfortabel fjærmadrass

En pustende og komfortabel fjærmadrass

I midten av den regulerbare Venus Mayan finner du en av våre beste fjærmadrasser. Vi har store krav til overmadrassene som skal passe til våre regulerbare senger. Med tanke på alle de ulike posisjonene den skal kunne romme er det veldig viktig at fjærmadrassen er så elastisk at den ikke tar skade av å bli kjørt litt opp, litt ned og så litt opp igjen. Fjærmadrassen til Venus Mayan er inndelt i våre 7 bedre™ komfortsone, som konstant tilpasser seg dine liggeposisjoner og sikrer at du hele tiden ligger optimalt. Fjærene er omringet av en pustende mint som sammen med overmadrassen sikrer deg en god og miljøvennlig seng.
En lydløs & utrettelig elevasjons motor

En lydløs & utrettelig elevasjons motor

Venus Mayans regulerbare komponenter er utviklet av den danske elevasjon produsenten Linak. Linak er pionerer innenfor elevasjons mekanikk og utviklet et elevasjons system for oss i absolutt verdensklasse. Motoren reagerer både kjapt, lydløst og blir aldri sliten - og mer enn det kan man vel ikke forvente av en regulerbar seng. Mekanikken er omfavnet av en solid svensk furu treramme, som gjør sengens fundament både solid og av høy kvalitet.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan er blant de mest miljøvennlige overmadrassene på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en Mayan overmadrass.

30

år kan gummtreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass og Svanemerket polstring omkring fjærene. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Mayan – det naturlige valget

Mayan – det naturlige valget

Mayan betyr et 100% naturlig produkt. Hvis en madrass har Mayan-merket vårt, er lateksen utvunnet naturlig fra gummitreet Hevea Brasiliensis. Resultatet er en enestående madrass som både er allergivennlig og sunn å sove på.

Ofte stilte spørsmål til Venus Mayan

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Mayan. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 40-50 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og mulighet for å innstille sengen, nøyaktig som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*