Venus Mayan - Antrasit

kr 39 999,00

As low as kr 39 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Regulerbar kvalitetsseng produsert i Danmark.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Elastisk og holdbar polstring av hybridskum.
 • Støysvak og holdbar motor fra Linak.
 • Overmadrass av 100% organisk naturlateks.
Tilpass Venus Mayan - Antrasit
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Mayan er en veldesignet og komfortabel regulerbar seng med en allergivennlig og grønn profil. Vi er overbevist om at alle skal kunne bruke og nyte sengene våre. Derfor har vi valgt den allergivennlige og populære overmadrassen Mayan av 100% organisk naturlatex til denne sengen. Fordelen ved naturlatex er at det er utrolig allergivennlig og derfor kan alle sove på en sånn madrass.

Mayan-overmadrassen og den regulerbare sengen Venus Mayan er to av de mest komfortable produktene vi har i utvalget vårt. I en regulerbar seng kan du nemlig selv velge hvilken stilling du synes er mest komfortabel. Uansett om du bare vil hvile eller sove så kan sengen stilles inn etter dine behov. Venus Mayan kan både reguleres i hode- og fotenden og derfor har du alle muligheter for å stille inn sengen etter dine behov.


Sunnere nattesøvn

Venus Mayan er ikke bare allergivennlig, den er også komfortabel utover det vanlige. Denne sengen har 220 pocket-fjærer per kvadratmeter og det betyr at du får 220 individuelle støttepunkter. Fjærene tilpasser seg konstant til liggeposisjonen og kroppsbygningen din og fordi fjærene reagerer individuelt får du alltid en individuell støtte. Uansett hvordan du foretrekker å ligge om natten.


Regulerbare senger har to madrasslag og en treramme. Dette gjelder også for Venus Mayan, men her stopper sammenligningene med vanlige regulerbare senger.

Elevasjonskomponenter

Sengens elevasjonskomponenter er produsert av danske Linak. Dette garanterer en høy kvalitet og en lang holdbarhet og den danskproduserte elevasjonsmotoren fungerer raskt og uten støy. Elevasjonskomponentene er omringet av en tykk treramme av massiv svensk furu. Denne trerammen har en tykkelse på hele 20 centimeter som understreker sengens solide og kvalitetsbevisste design. Vi gir 5 års garanti på sengens motor og vi gir hele 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.

Fjærmadrass

Sengens komfortable pocket-fjærer er ikke den eneste kilden til en bedre nattesøvn. Mellom fjærene har vi installert ventilerende hybridskum som øker sengens levetid, men også komforten. Hybridskum er en type elastisk skum som tilpasser seg kroppens former og ventilerer hvis sengen blir for varm. Du er dermed garantert et behagelig søvnmiljø med den smidige hybridpolstringen som holder temperaturen i sengen på et sunt nivå. Hver eneste natt. Denne typen skum har også en vesentlig lenger levetid enn vanlig polstring, som øker sengens levetid. Du vil oppleve at fjærmadrassen tilpasser seg liggeposisjonen din og skaper en behagelig ramme rundt nattesøvnen din.

Overmadrass

Overmadrassen, Mayan, av 100% naturlatex har et ventilerende Tencelbetrekk av trefiber og med den tykke latexkjernen på hele 6 centimeter gir overmadrassen en fremragende personlig støtte og komfort. De stedene der vekten din sentreres er trykkpunkter og det er disse stedene som ofte blir irritert i løpet av natten og tvinger deg til å våkne opp og justere liggeposisjonen din i sengen. Dette unngår du med Mayan, som skubber tilbake nøyaktig der du veier mest og avlaster dermed trykkpunktene dine.


Spesifikasjon av Venus Mayan

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 66 cm
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 16-24 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Downloads for Venus Mayan
Linak app TD4.pdf

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.