Venus Mayan - Svart

kr 20 998,00

As low as kr 20 998,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Danskprodusert rammemadrass.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Overmadrass av 100% organisk naturlateks.
 • Unik støtte med 7 komfortsoner.
 • Bedre søvn med dobbelt fjærlag.
Tilpass Venus Mayan - Svart
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Drømmer du om en komfortabel, allergivennlig og praktisk seng? Da er rammemadrassen vår Venus Mayan et godt valg. 

Rammemadrassen gir deg de beste forutsetningene for en god søvn med et dobbelt fjærlag, syv komfortsoner og en pustende hybridpolsting mellom fjærene. Kronen for verket er den velanmeldte overmadrassen Mayan. Overmadrassen er av 100% organisk naturlateks, og derfor kan sengen brukes av alle - også allergikere.

Venus Mayan er med andre ord en rammemadrass utover det sedvanlige, og du kan derfor forvente en vesentlig bedre komfort og nattesøvn enn i alminnelige rammemadrasser.


Venus Mayan - en sunn og støttende søvn

På mange måter skiller Venus Mayan seg fra den alminnelige rammemadrassen. Blant annet er madrassen inndelt i syv komfortsoner i stedet for fem, også er den produsert med hybridskum mellom fjærene. Hver komfortsone gir deg en unik støtte, og den pustende hybridskummen avleder overskytende fukt og varme fra madrassen. Det sikrer deg et sunt, støttende og avbalansert sovemiljø i mange år.


Venus Mayan er oppbygget av en treramme og to madrasslag som samarbeider om å gi deg den beste søvnen natt etter natt. Du kan lese mer om hver del rett under.

Trerammen

En rammemadrass er aldri bedre enn sitt fundament, og derfor har trerammen stor betydning for sengens holdbarhet. Trerammen omkranser madrassen, og en solid treramme gir deg det beste utgangspunktet for en god søvn. Av samme grunn er Venus Mayan oppbygget av en tykk ramme i massivt, svenske furutre, og det er din garanti for sengens solide kvalitet - fra innerst til ytterst.

Rammemadrassen

Rammemadrassen i Venus Mayan gir deg forbedret komfort og støtte sammenlignet med alminnelige rammemadrasser. Venus Mayan har nemlig et dobbelt lag av pocketfjærer, som er omgitt av den smidige hybridskummen. Det betyr at sengen tar nøye hensyn til deg og kroppen din. Noe du raskt vil merke i Venus Mayan. Sammen med trerammen sørger dette komfortlaget for at du får en behagelig søvn. Hver eneste natt.

Overmadrassen

Overmadrassen har avgjørende betydning for komfort opplevelsen din, og derfor har vi utstyrt Venus Mayan med den populære og miljøvennlige Mayan-overmadrassen. Mayan er den eneste overmadrassen på markedet som er et 100% naturlig produkt basert på organisk lateks. Det betyr at overmadrassen er produsert av naturlig lateks fyll, og har et naturlig utvunnet Tencel betrekk. Det gjør overmadrassen ytterst allergivennlig, samtidig med at den sikrer en uovertruffen støtte og komfort.

Spesifikasjon av Venus Mayan

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Høyde Total: 63 cm
Mer informasjon
Høyde 63 cm (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 120x200

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.