Venus - Svart

Leveringstid 8-15 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sänggavel Les mer
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus: En ny standard for søvn

Venus: En ny standard for søvn

Venus er et sikkert valg til soverommet. Her får du alt du kan og skal forvente i en kvalitetsseng. Venus er den mest solgte sengen vår og er førstefødte i Bedre Nætter-familien. Den er produsert i Danmark, og alle komponentene er nøye utvalgt og sammensatt med et ønske om å ikke kun tilby en bedre seng, men også bedre netter. Sengen er som alle sengene våre, OEKO-TEX-sertifisert og overmadrassen er Svanemerket - fordi god søvn gjør en forskjell.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Overmadrassen er sengens øverst madrasslag. Det er dermed det laget som er nærmest deg, når du ligger i sengen. Nettopp derfor er overmadrassen til Venus en av luksusmodellene våre - komfortabel, holdbar og sunn. Den er Svanemerket og har i tillegg en tykk og støttende kjerne på seks centimeter av Pulse lateks. Lateksen er ekstra behagelig på grunn av dens ventilerende og elastiske egenskaper. Overmadrassen har et Rönd-trekk som har en naturlig antibakteriell behandling. Den dreper uønskede bakterier, men er også skånsom mot huden. Overmadrassen er så å si en landingsbane for Ole Lukkeøye.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen er den madrassen som har størst innflytelse på komforten i sengen din. Derfor har vi bygget den med pocketfjærer som vi har delt inn i 7 bedre™ soner. Sonene er spesialutviklet av Bedre Nætter og følger kroppens konturer så vi er sikre på at du får den riktige støtten gjennom hele natten. Omkring fjærene finnes det et lag av ventilerende mint. Det bidrar samlet sett til en sunn og holdbar seng - alltid til tjeneste. Med den gode komforten vil det være dagens høydepunkt å legge seg til rette.
En sterk boksmadras

En sterk boksmadras

Rammemadrassen er kontinentalsengens plattform. I Venus har den pocketfjærer, som i samspill med sengens andre madrasslag siker en uovertruffen støtte. Rammemadrassen er omgitt av en treramme på 12 centimeter i massivt, svensk furutre. Det forlenger sengens levetid og skaper en stabil ramme for søvnen din. På mange måter derfor en rammemadrass, som matcher drømmene dine.

Utviklet av oss, godkjent av dere

Venus er blant bestselgerne våre, og det er ikke uten grunn. Den er en av kundenes favoritter, blant annet fordi du får en optimal kombinasjon av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden. Så om du enten sover for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Venus. Skulle du likevel fremdeles være i tvil, kan du lese noen av de mange anbefalingene, Venus har fått.

10.000

mer enn 10.000 skandinavere sover på Venus.

100

dager kan du prøve den kjente komforten vår.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Venus

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Pulse Rönd. Overmadrassen har en kjerne av naturlig Pulse lateks og et antibakterielt trekk som gjør at den er allergivennlig.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 63 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 63 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200
Downloads for Venus
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir ekstra komfort, lang holdbarhed og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*