Venus vs. Jupiter

Hos Bedre Nætter har vi to danskproduserte sengetyper, Venus og Jupiter. Disse to er våre mest populære modeller, med hundrevis av positive anmeldelser i bagasjerommet. Det er derimot en stor forskjell på de to sengene. Venus er en oppgradering på alle parametere. Sengen har en tykkere treramme, oppgradering av benene og et mer slitesterkt møbeltekstil som er enklere å rengjøre.

De regulerbare elementene i Jupiter og Venus er levert av Linak, et internasjonalt anerkjent dansk firma. Vi er stolte av dette samarbeidet, fordi det garanterer en høy kvalitet og en lang levetid på begge produktene. Det er ingen tvil om at Jupiter er en komfortabel, innbydende og danskprodusert seng til markedets beste pris. Venus er dog en vesentlig oppgradering, og derfor oppfordrer vi alle til å overveie å gå et hakk høyere. Det kan du lese mer om nedenfor.

Jupiter

Jupiter er en komfortabel og danskprodusert seng til markedets beste pris. Sengen produseres i Horsens av danske håndverkere, under gode arbeidsvilkår og under streng kvalitetskontroll. Det er din garanti for at Jupiter lever opp til både våre og dine kvalitetskrav. Jupiter kan fås både som regulerbar seng, som kontinentalseng og som rammemadrass.

Venus

Venus kan også fås som regulerbar seng, kontinentalseng og som rammemadrass. Levetiden er betraktelig lenger da den inkluderte overmadrassen har en 2 cm tykkere kjerne enn Jupiter. Trerammen i Venus er også litt høyere og mer motstandsdyktig i forhold til Jupiter.

6 grunner til å velge Venus fremfor Jupiter

  • Venus har en høyere og mer motstandsdyktig treramme i bunnen
  • Venus har en nyere og sterkere motor med integrerte lys
  • Venus kommer med valget mellom 2 forskjellige ben
  • Venus sine sider er belagt med et eksklusivt møbeltekstil som er holdbart og enkel å rengjøre
  • Den regulerbare sengen Venus kan integreres og styres med din iPhone

Har du flere spørsmål til Venus, Jupiter eller noe helt annet så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilgjengelig via telefon, i chatten i høyre hjørne av skjermen og på [email protected]

  • 100 netters prøve
  • Prismatch
  • Gratis hjemlevering*