Venus - Svart

Leveringstid 12-20 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Venus Fjærmadrass: Din billett for bedre netter

Venus Fjærmadrass: Din billett for bedre netter

Hos Bedre Nætter vet vi, at god komfort handler om mer en kun å ligge mykt. Det handler om grundig research og produktutvikling, og det er nøyaktig det Venus bygger på. Fjærmadrassen har vi designet og utviklet i Danmark. Etter å gå gjennom hver eneste detalj, tør vi påstå, at vår kjente komfort enda en gang kan merkes. Allerede fra første natt vil du trygt kunne legge deg til rette og la søvnen ta over.

Personalisert komfort

Personalisert komfort

Venus Fjærmadrass har en kjerne av moderne pocketfjærer som vi har inndelt i syv komfortsoner. Med de forskjellige sonene har vi sørget for, at kroppen din får den ideelle støtten. Vi mener nemlig ikke, at korsryggen din, ben eller skuldre har bruk for den samme avlastningen. De moderne pocketfjærene blir enkeltvis sveiset i en liten stoffpose som gjør hver enkelt fjær mer fleksibel og elastisk. Med denne fjærmadrassen er du dermed sikret, at du alltid har god støtte til tjeneste.
En fjærmadrass som skiller seg ut

En fjærmadrass som skiller seg ut

Rundt fjærene har vi sørget for at det er et lag av en langstidsholdbar lateks polstring . Vi har valgt denne sammensetningen, fordi den ganske enkelt tilføyer en ekstra dimensjon av komfort som gjør at du ligger bedre i sengen. Skum laget sørger dessuten for at hver enkelt fjær kan yte den nødvendige støtten. Med denne fjærmadrassen er du sikret god kvalitet og nøyaktig den assistansen som skal til, for at du får bedre netter. Dessuten er trekket allergivennlig som sikrer deg et sunnere sovemiljø.

Ofte stilte spørsmål til Venus

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Venus. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat..

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 18 cm.
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 18 cm.
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Garanti 25 års garanti på fjærbrudd.
Type Fjærmadrass 160x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*