Venus Diamant - Lysegrå

Tilbud
Leveringstid 40-50 hverdager
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavl
+
Topmadras
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Når vi utvikler nye senger er målet vårt alltid å lage et produkt som får kundene våre til å sove bedre. Og det gjør Venus Diamant. Spesielt hvis du er en av de som har en tendens til å få det varmt om natten. Sengen tar høyde for samtlige søvnparametre for å gjøre reisen til drømmeland kortest mulig. Blant annet byr de moderne pocketfjærene på fremragende støtte, mens den grafittbehandlede overmadrassen holder en behagelig temperatur hele natten lang. Venus Diamant gir deg altså en himmelsk komfort som du vil drømme deg tilbake til så snart du våkner.

Mer enn bare en overmadrass

Mer enn bare en overmadrass

Noe av det som er helt spesielt ved Venus Diamant er sengens overmadrass. Den er spesielt utviklet til deg som har en tendens til å få det varmt om natten og er produsert ved hjelp av den unike SonoCore-metoden. Denne metoden sørger for at lateksen får en ensartet og luftig overflate som både er mer slitesterk og puster bedre. Madrassens overflate er dessuten diamantbehandlet og den grafittholdige overflaten avleder effektivt kroppsvarmen din, så du raskt oppnår en ideell sovetemperatur.Trekket rundt madrassens latekskjerne heter Poakea og er laget med gressfibre, som både er produsert på en bærekraftig måte og har en høy absorberingsevne. Lange og rastløse netter som følge av en form varm seng vil altså høre fortiden til med Venus Diamant.
En fjærmadrass som støtter deg

En fjærmadrass som støtter deg

Får du vondt i ryggen av å ligge eller gynger sengen hver gang du snur deg? Da ligger problemet sannsynlig i fjærmadrassen din. Den har nemlig det største ansvaret for at du ligger komfortabelt. Derfor har vi utstyrt fjærmadrassen i Venus Diamant med moderne pocketfjærer som automatisk tilpasser seg kroppens konturer og bevegelser. Fjærene har vi spesialutviklet og inndelt i 7 bedre™ komfortsoner som sørger for at både nakken, skuldrene, korsryggen og hoftene dine får nøyaktig den støtten de trenger. Og rundt fjærene sitter en langtidsholdbar mintpolstring som også øker komforten med sin elastiske støtte.
En oppløftende regulerbar seng

En oppløftende regulerbar seng

Holdbarhet og effektivitet er nøkkelparametre når du skal investere i en ny regulerbar seng. Det nytter ingenting at sengen er flott å se på hvis den ikke kan innstilles på en behagelig og enkel måte. Derfor har vi utstyrt Venus Diamant med en sengemotor fra den danske produsenten Linak. Med mange års erfaring i å produsere effektive sengemotorer vet vi at de kan gjøre en stor forskjell for liggeopplevelsen din. Den regulerbare mekanismen er bygget inn i en ramme av massivt, svensk furutre som har en tykkelse på hele 20 centimeter. Med Venus Diamant får du altså en regulerbar seng med gjennomført høy kvalitet, hvilket vil gjenspeile seg i søvnen din.

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn, har vi utviklet Diamant til å være fire ganger mer varmeavledende enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten fra første natt og i mange år.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Venus Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 40-50 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet til å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelig innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*