Venus Diamant - Svart

Tilbud
Leveringstid 16-24 hverdager
Ben
+
Fasthed
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Hvem skulle tro at god søvn kunne gjøres så enkelt? Venus Diamant tar hånd om mange av de problemene flere av oss sloss med i løpet av natten: for mye varme og for lite komfort. De moderne pocketfjærene byr på fremragende støtte og den grafittbehandlede overmadrassen sørger for å holde en behagelig temperatur. Turen til drømmeland har dermed aldri vært kortere og du kommer til å lengte tilbake til sengen og den gode søvnen så snart du står opp.

Mer enn bare en overmadrass

Mer enn bare en overmadrass

Noe av det helt som er helt spesielt ved Venus Diamant er sengens overmadrass. Den består av en støttende latekskjerne som er produsert ved hjelp av SonoCore-metoden. Denne metoden sørger for at lateksen får en ensartet og luftig overflate som både er mer slitesterk og puster bedre. Madrassens overflate er dessuten diamantbehandlet og den grafittholdige overflaten avleder effektivt kroppsvarmen din, så du oppnår den ideelle sovetemperaturen. Du vil dermed lettere falle inn i en dyp og god søvn. Rundt madrassens latekskjerne har overmadrassen et Poakea-trekk laget av gressfibre. Trekket er produsert på en bærekraftig måte og har i tillegg en høy absorberingsevne. Lange og rastløse netter der du vender deg rundt hvert sekund fordi du er for varm vil altså høre fortiden til med Venus Diamant.
En rammemadrass som støtter deg

En rammemadrass som støtter deg

Med denne type senger er det rammemadrassen som har det største ansvaret for at du ligger komfortabelt. Rammemadrassen i Venus Diamant har en kjerne av moderne pocketfjærer. Fjærene har vi spesialutviklet og inndelt i 7 bedre™ komfortsoner fordi vi vet at nakken, skuldrene, korsryggen og hoftene dine trenger individuell og tilpasset støtte. Rundt fjærene ligger et lag av pustende mintpolstring. Vi har valgt denne kombinasjonen fordi den ganske enkelt gir forbedret støtte. Og med god støtte følger som regel bedre netter - som igjen resulterer i en bedre utgave av deg selv. Rammemadrassen i Venus Diamant er derfor på mange måter svaret på dine drømmer.
En sterk treramme

En sterk treramme

Når man kjøper en ny seng vil man selvfølgelig at den skal holde i mange år. Den solide trerammen i Venus Diamant sørger nettopp for dette. Rammen er laget av massivt, svensk furutre og er hele 20 centimeter høy. Så uansett om du er lett som en fjær eller tung som en sten, gir trerammen deg et solid underlag som du vil kunne sove på i lang tid fremover.

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn, har vi utviklet Diamant til å være fire ganger mer varmeavledende enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten fra første natt og i mange år.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Venus Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, det er kun mulig å velge mellom Oak og Champagne.

 • Fjærmadrassen i Venus er polstret med lateks, mens fjærmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. I tillegg har Venus en overmadrass laget av Pulse lateks, som er ekstra smidig, slitesterkt og pustende, og har et allergivennlig trekk. Senses har derimot en overmadrass laget av vanlig lateks eller Motion-skum og trekket er ikke allergivennlig.

 • Overmadrassen er laget av Pulse lateks som er produsert etter metoden SonoCore, hvilket gjør at den er ekstra slitesterk og pustende. I tillegg er overflaten behandlet med grafitt som er varmeavledende, og kroppen beholder dermed en behagelig temperatur hele natten.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 90x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Høyde 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 90x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Vores boksmadrasser er den hurtige vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her modtager du en komplet seng, så du kan nyde vores velkendte komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir en herlig støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*