Venus Diamant - Beige

Tilbud
Leveringstid 12-20 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
Sänggavel Les mer
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected].dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Drømmeland er rett rundt hjørnet

Alt for mange av oss sover dårlig. Noen får ikke den støtten de trenger, mens andre har det for varmt om natten. Med Venus Diamant er det heldigvis slutt på dårlige netter. I utviklingen av sengen har vi nemlig tatt høyde for samtlige søvnparametre for å gjøre reisen til drømmeland kortest mulig. De spesialutviklede pocketfjærene byr på fremragende støtte og den grafittbehandlede overmadrassen holder en behagelig temperatur hele natten lang. Venus Diamant er altså en seng du vil drømme deg tilbake til hver morgen når du står opp.

Mer enn bare en overmadrass

Mer enn bare en overmadrass

Overmadrassen i Venus Diamant er noe helt spesielt. Den består av en støttende latekskjerne som er produsert ved hjelp av den unike SonoCore-metoden. Denne metoden sørger for at lateksen får en ensartet og luftig overflate som både er mer slitesterk og puster bedre. Madrassens overflate er dessuten diamantbehandlet og den grafittholdige overflaten avleder kroppsvarmen din, så du effektivt oppnår en ideell sovetemperatur og dermed faller i søvn raskere. Rundt madrassens latekskjerne sitter vårt flotte Poakea-trekk. Trekket er laget av gressfibre som er produsert på en bærekraftig måte og har en høy absorberingsevne. Tiden du tilbringer under dynen vil derfor bli utnyttet enda bedre med Venus Diamant.
En fjærmadrass som støtter deg

En fjærmadrass som støtter deg

Hvor godt eller dårlig du ligger i en kontinentalseng henger i stor grad sammen med fjærmadrassens kvalitet og oppbygning. Venus Diamant har en fjærmadrass med moderne pocketfjærer som er svært holdbare og gir optimal støtte. De spesialutviklede fjærene er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner som sørger for at både nakken, skuldrene, korsryggen og hoftene dine får akkurat den støtten de trenger. Vi vet nemlig at kroppen din trenger individuell og ergonomisk støtte. Og rundt fjærene sitter en slitesterk mintpolstring som øker komforten med sin elastiske støtte.
En sterk rammemadrass

En sterk rammemadrass

Rammemadrassen er kontinentalsengen plattform og utgjør det største komfortlaget samtidig som det gir støtte til de øverste lagene av sengen. Normalt består en rammemadrass av en skumkjerne, men for å øke komforten i Venus Diamant har vi utstyrt madrassen med pocketfjærer. Hele sengen hviler på en 12 centimeter høy ramme i massivt, svensk furutre. Den forlenger sengens levetid og skaper en stabil ramme rundt søvnen din. Vi tør derfor påstå at rammemadrassen i Venus Diamant er som hentet ut av dine drømmer.

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn, har vi utviklet Diamant til å være fire ganger mer varmeavledende enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten fra første natt og i mange år.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Venus Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Venus Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Denne overmadrassen er laget av lateks som er elastisk, pustende og allergivennlig. I tillegg er overflaten behandlet med grafitt som bidrar til å holde en behagelig temperatur i sengen.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Venus Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 63 cm.
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 63 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Mint
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 140x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir ekstra komfort, lang holdbarhed og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*