• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Svinedrengen - Varm

Special Price kr 8 099,00

kr 810,00 pr. md med 10 mdr rente og gebyrfrit
Formation of commissions percent
0.00%
Loan Amount before upfront fees
kr 8 099,00
Maturity in months
10 mdr.
Monthly rate
0.00%
Monthly Billing Fee
kr 0,00
Credit Agreement size ( Principal )
kr 8 099,00
Monthly allowance
kr 810,00
Total credit costs
kr 0,00
Total amount recovered
kr 8 099,00
Annual Percentage Rate ( APR)
0%

Varm - Boks 8x7 Kassetter.

240x220 Moskusdyne.

90% Moskusdun.

Hvitt 100% Bomullssateng.

Special soft finish, fra Ringsted Dun.

Leveres 3-10 virkedager Læs mere om levering

Color:

  + -
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Levering
  • Anmeldelser

  Svinedrengen dyne


  En prins fra det lille kongeriket ønsket å gifte seg med keiserens datter, så en dag sendte han henne en vakker rose fra hans fars grav sammen med en syngende nattergal. Prinsessen ville verken ha blomsten eller fuglen, da hun fant kunstige og materielle ting vakrere og mer spennende enn ekte. Derfor forbød hun prinsen i å komme på besøk. 


  Prinsen valgte en dag å ta på en forkledning og smurte ansiktet sitt med brun og svart farge, for å bli ansatt som keiserens "svinedreng". Første dag som keiserens svinedreng tryllet han frem en gryte som kunne spille "Ach, Du lieber Augustin", men den avslørte hvilke retter som ble tilberedt i hele byen. Prinsessen ville ha gryten da hun synes at den var helt utrolig. Svinedrengen forlangte 10 kyss som betaling, og de fikk han. Neste dag tryllet han frem en harpe som skulle koste 100 kyss, og igjen så betale prinsessen. Uheldigvis så prinsessens far kysseriet en dag, og kastet dem begge to ut av riket sitt. Prinsessen gråt og angret på at hun avviste prinsen til å begynne med, for selv et lite kongerike er bedre enn ingenting. Svinedrengen tok av seg forkledningen og gikk inn i slottet og lukket døren bak seg. Så kunne prinsessen begynne å synge "Ach, Du lieber Augustin, Alles ist vekk, vekk, vekk.."


  Varm kassettdyne fra danske Ringsted Dun – Svinedrengen er det opplagte valget for deg som er på jakt etter en stor naturfyllsdyne og nekter å gå på kompromiss med kvaliteten.


  Dette er en ekstra stor dobbeltdyne, med 40 cm ekstra i bredden og 20 cm ekstra i lengden, sammenlignet med en allminnelig dobbeldyne. Dette åpner for at begge brukere kan ha sin separate plass under dynen, uten å alltid måtte ligge tett!


  Svinedrengen er fylt med 90 % europeisk moskusdun og inndelt i 8x7 kassetter, som sørger for at luften mellom dunet holder aktivt på vamen. Dette gjør at dynen får klassifiseringen 'Varm', med en bæreevne på 11, noe som indikerer at vi har å gjøre med en ideell helårsdyne.


  Rundt naturfyllet finner du et trekk av 100 % bomullssateng, som er markant lettere og mykere enn vanlig bomull. Dette gjør dynen ekstra behagelig, og sørger for at den legger seg elegant rundt kroppen din når du sover.


  Svinedrengen er som alle andre dyner fra Ringsted Dun sertifisert med Nomite, Downafresh og Øko Tex Klasse 1, som indikerer at den lever opp til alle de strengeste miljø- og dyrevelferdskravene innenfor EU og EØS.


  Svinedrengen 240x220 cm er dessuten vaskbar ved 60 grader.

  Rask levering
  Betal med kredittkort
  30 Dagers returret
  Prisgaranti /Prismatch

  Mest Solgte

  Svinedrengen - Varm Svinedrengen - Varm

  Special Price kr 7 199,00

  Leveres innen 3-7 virkedager
  Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne Snedronningen - Sval Ringsted Dun dyne

  Special Price kr 8 349,00

  Leveres innen 3-7 virkedager
  Snedronningen - Lun Ringsted Dun dyne Snedronningen - Lun Ringsted Dun dyne

  Special Price kr 13 299,00

  Leveres innen 3-7 virkedager
  Svinedrengen - Lun Svinedrengen - Lun

  Special Price kr 7 299,00

  Leveres innen 3-7 virkedager
  8,099.00 In stock