Springdreams - Spesialmål

kr 6 400,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Springmadrass Dreams m. Multipocket Fjærer
 • Suveren Støtte & Komfort
 • Inntast bredde + lengde under!
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Luksus slik du vil ha det. Springdreams er en moderne fjærmadrass med et utrolig høyt komfortnivå i akkurat de målene du trenger. I menyen velger du bare lengde og bredde, prisen opplyses deretter. Det har aldri vært enklere å få kvalitetsmadrasser i spesielle størrelser.

Madrassen består av multipocketfjærer og har 513 fjærer pr. kvadratmeter. Dette gjør madrassen veldig fleksibel og smidig, samtidig som den tilpasser seg kroppen din på best mulig måte. Antall fjærer og madrassens funksjoner gjør at den er ideell for de som veier over 95 kg.

I tillegg har madrassen syv komfortsoner, der hver enkelt sone er tilpasset så den gir den støtte kroppen din har bruk for. Korstyggen din får for eksempel en annen støtte enn det nakken din får. Det gir en solid og svært personlig støtte, som igjen har ergonomiske fordeler.

Med det høye komfortnivået og den riktige støtten vil du vende og snu deg mindre i løpet av natten. Dette gjør igjen at du vil sove bedre og få en dypere nattesøvn.

Madrassen har en lekker «finish» med et eksklusivt møbelstoff i god kvalitet. Stoffet har blitt sydd med det som kalles konvoluttsying, som gir den et flott og klassisk utseende.

Alt i alt er det en madrass i utrolig høy kvalitet med de målene du trenger. Den passer perfekt til for eksempel en hems, en hytte eller en sengeramme med spesialmål.

Har du spørsmål om madrassene våre i spesialmål, er vi klare til å veilede deg på chatten og på telefon.

Spesifikasjon av Springdreams - Spesialmål

 • Høyde Total: 19 cm.
 • Vekt 50 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 19 cm.
Fjærer Anatomic Pocket®
Komfortsoner 7-Soner

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.