Springcomfort - Spesialmål

kr 5 200,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Springmadrass komfort m. Pocket Fjærer
 • Førsteklasses Komfort & Støtte
 • Inntast bredde + lengde under
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

En kvalitetsmadrass med spesialmål trenger ikke koste en formue. Det beviser Comfort-serien på best mulig måt da du få en suveren madrass til en fast lav pris. I menyen kan du selv velge målene på madrassen. Den vil da passe perfekt til dine behov og samtidig opplyses den endelige prisen med det samme.

Comfort fjærmadrassen er bygget opp med moderne pocketfjærer. Med pocketfjærer er hver eneste fjær sveiset inn i en liten stoffpose. Det betyr at de gir en større individuell støtte fordi fjærene kan jobbe uavhengig av hverandre. I tillegg forbedrer det fjærenes holdbarhet og madrassen din holder i mange år fremover.

I tillegg har madrassen syv komfortsoner, som vanligvis finnes i dyrere senger. Komfortsoner betyr at sengens fasthet og støtte tilpasser seg akkurat etter din kropp. Det vil si at den rett og slett støtter mer der du veier mest. Dette betyr at korsryggen og skuldrene dine eksempelvis vil få en annen støtte enn hodet ditt. Dette sikrer en god, individuell og ergonomisk komfort. Med en seng som gir riktig støtte, vil du ofte oppleve at du vender og snur deg mindre i løpet av natten. Dette vil igjen gi en bedre og mer uforstyrret nattesøvn.

Rundt madrassen finner du et eksklusivt møbelstoff i super god kvalitet. Madrassen er lagd med konvoluttsying som gir den et flott og stilig helhetsinntrykk.

Alt i alt en perfekt madrass hvis du trenger en god og rimelig seng i en helt bestemt størrelse, til for eksempel en hems, alkove eller en sengeramme i spesialmål. Her får du det akkurat slik du vil ha det.

Har du spørsmål om våre madrasser i spesialmål er vi klare til å veilede deg på chatten og telefon.


Spesifikasjon av Springcomfort - Spesialmål

 • Høyde Total: 19 cm.
 • Vekt 50 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 19 cm.
Fjærer Anatomic Pocket®
Komfortsoner 7 bedre™ soner

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.