Skummadrass 180x200

Skummadrass 180x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 180x200 cm.

  As low as kr 8 599,00

  Leveringstid 28-40 virkedager
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 180x200 cm.

  As low as kr 22 499,00

View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 180x200

Når man er på jakt etter en madrass i 180x200, er det absolutt verdt å overveie skum som et alternativ til fjærmadrasser. Det er flere årsaker til dette, men først og fremst kan du få mer gjennomgående støtte over hele madrassen med skum. Dette er fordi skumkjernen går fra den ene enden til den andre i madrassen. Selv om madrassen har to 90x200 kjerner har det en gjennomgående kjerne da de legges i et stort trekk.

Hos Bedre Nætter har vi hatt et stort fokus på å finne den riktige skummadrassen. I de fleste variantene vi tilbyr har vi valgt latex som kjerne. Grunnen til at latex er et bra materiale til madrasser, er at du får en elastisk madrass som gir deg støtte, samtidig som den følger kroppskonturen din perfekt. Latexkjernen vil presse tilbake når du legger deg på den, slik at du problemfritt kan bevege deg i løpet av natten, uten at det forstyrrer den dype søvnen din.

Det finnes mange varianter at latex, men alle madrassene våres er produsert av førende produsenter i Europa. Dette er en sikkerhet for deg og oss at holdbarheten og kvaliteten på madrassen er på topp.

Vi anbefaler at du bruker en overmadrass til din nye madrass. Dette vil forlenge levetiden på madrassen din, samtidig som du vil få den ekstra støtten og komforten du trenger.