Sirius Velour - Blå Velour

kr 19 999,00

As low as kr 19 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Sirius Velour - Blå Velour
Legg til ønskeliste
Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
Gratis levering
Trykkavlastende støtte

Tid til bedre netter og bedre dager

Sirius Velour er et valg til soverommet du ikke vil angre på. Her får du alt det du kan og skal forvente av en kvalitetsseng, hvor det sentrale er bedre netter. Fra innerst til ytterst er den utviklet med sans for detaljer og god søvn for øyet. Det er også grunnen til at vi ikke skriver noe med smått - det, du får, er gjennomtenkt og nøye utvalgt. Velger du Sirius Velour, er det slutt med å våkne på feil side av sengen. Du kan med andre ord se frem til å sove godt og lenge, så du kan våkne frisk og uthvilt.

En overmadrass som gjør godt

Overmadrassen til Sirius Velour er både komfortabel, holdbar og sunn. Kort sagt slipper du å ta et valg om å gå på kompromis med søvnen din. Du får en overmadrass i smidig lateks som gir optimal støtte på tvers av alle vektklasser, kroppsbygninger og sovestillinger. Lateksen har en tykkelse på hele seks centimeter. Den er også kjente for sin gode ventilasjon. Du kan derfor holde deg ekstra rolig, med Sirius Velour sin overmadrass, som stiller god søvn til rådighet hver natt.
En overmadrass som gjør godt
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen er den madrassen som har størst innflytelse på komforten din. Derfor har vi bygget den opp av pocketfjærer som vi har spesialutviklet til å understøtte forskjellige komfortsoner. På denne måten er du sikker på at kroppen din får den helt riktige støtten, når du lukker øynene i Sirius Velour - en støtte som du kan finne hos Bedre Nætter. Omkring fjærene finner du et ventilerende lag av hybridskum, fordi den bidrar til en sunn og langtidsholdbar seng, er derfor en lur i Sirius Velour en fornøyelse i mange år.

En sterk rammemadrass

Ingen seng er bedre enn sitt fundament. Det er her rammemadrassen til Sirius Velour kommer inn i bildet. Den skaper et stabilt leie for søvnen din av flere årsaker. Først og fremst er den bygget opp med støttende pocketfjærer, som på beste vis samarbeider med fjærmadrassen. Rammemadrassen sørger derfor for å understøtte fjærmadrassens gode egenskaper. Sist men ikke minst, består rammemadrassen av en stabil og holdbar treramme av svensk furutre. Du får derfor en rammemadrass som matcher kravene til en drømmeseng.
En sterk rammemadrass

God søvn til tjeneste

Hos oss er søvn ikke bare søvn. God søvn handler om hvor mange timer du tilbringer i sengen, men især også om kvaliteten av den tiden. Så om du enten sover for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Sirius Velour. Denne sengen er så å si en perfekt landingsbane for Ole lukkøye, men arbeidet hans vil høyst sannsynlig være overflødig.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt i sengen din om året. Så gjør deg selv behagelig.

100

dager kan du prøve den kjente komforten vår.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Sirius Velour

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Sirius Velour. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Sirius Velour

 • Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde Total: 64 cm.
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Uten antiskli
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 5 soner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 210x210
Downloads for Sirius Velour
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.