Sirius - Svart

Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sengegavl
+
L-Beslag
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Sirius Black: Tid til Bedre Netter

Sirius Black: Tid til Bedre Netter

Sirius Black er premium kvalitet til en uimotståelig pris. Vi har utviklet en seng i materialer av høy kvalitet - helt fra trerammen i svensk furu tre til lateks overmadrassen produsert i belgia. Sirius Black er et sikkert valg til soverommet hvor du ønsker å bli omfavnet hele veien til drømmeland. Du har 100 dager til å prøve sengen. Er du ikke tilfreds, kan du bytte madrassen eller returnere sengen. Vi er nemlig først tilfredse når du sover godt.

En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Vi går selvfølgelig ikke på kompromiss med kvalitet eller komfort. Når du velger Sirius Black får du derfor en overmadrass som skiller seg ut. Lateksen er produsert av de førende på markedet og vi har sammensatt den med omhu. Den har derfor en komfortabel kjerne på 40 mm og et vaskbart trekk. Samlet sett er du garantert en sunn overmadrass som gir bedre søvn fra første natt og i mange år fremover.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærene i fjærmadrassen er sengens ryggsøyle. Det betyr at fjærene er avgjørende for sengens støtte og fasthet. Sirius Black kommer med 7 bedre™ komfortsoner som er et fjærsystem utviklet av Bedre Nætter for å sikre den optimale komfort og støtte. Fleksibelt komfortskum omkranser fjærene så du ikke merker dem, men likevel får det maksimale ut av hver enkelt fjær hver natt.
En sterk rammemadrass

En sterk rammemadrass

Nederst i sengens plattform finner du rammemadrassen. Her har vi brukt samme fjærer som i fjærmadrassen fordi det skaper et sunt utgangspunkt for søvnen din. Omkring madrassen har den en solid treramme av massivt svensk furu tre. For å understreke den gode kvaliteten gir vi også 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd til Sirius Black.

Ofte stilte spørsmål til Sirius Black

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Venus. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Når du kjøper en seng hos oss, følger ben alltid med og er inkludert i prisen.

 • Når sengen og madrassen din først er flyttet inn hos deg, skal de gjerne bli boende i mange år. For å passe godt på dem og for å være dekket av garantien er det viktig med riktig vedlikeholdelse. Vi anbefaler å snu og rotere spesielt fjærmadrasser og madrasskjerner minimum seks ganger i året. Dersom du har en dobbeltseng med to madrasskjerner, skal begge kjerner snus og roteres separat, slik at belastningen blir fordelt best mulig. Trekket på både fjærmadrasser og madrasskjerner kan tas av og ristes i ny og ne, da det fører til at quiltningen blir luftig.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat..

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Sirius

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 62 cm.
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 16-24 hverdager
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200
Downloads for Sirius
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir ekstra komfort, lang holdbarhed og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*