Senses Wave - Beige

Tilbud
Leveringstid 16-24 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Wave: Når du bare vil sove godt

Senses Wave: Når du bare vil sove godt

Senses Wave er et godt sengevalg til deg som ønsker en god og solid seng du både ligger godt i, og som ser fin ut på soverommet. Senses Wave er bygget med en elskverdig overmadrass og herlig fjærmadrass som ligger over en sterk treramme. Overmadrassen har en kjerne av skum som former seg etter kroppen din og sikrer deg støtte gjennom hele natten. Sengens fjærmadrass er også inndelt i våre unike 7 bedre™ komfortsoner. Dette er garantien din for at du får en god opplevelse når du kaster deg ut på drømmereisen din.

Overmadrass som gir god søvn

Overmadrass som gir god søvn

På toppen av sengen finner du Wave-overmadrassen vår. Wave består av en 4 mm skum kjerne omkranset av det revolusjonerende Rönd-trekket. Kort sagt - God søvn. Kjernen støtter hele deg med et enestående skum som har evnen til å forme seg etter kroppen din. Det gir en følelse av å falle litt ned i madrassen og sikrer en fantastisk støtte til hele kroppen. Det er da ikke dårlig. Det er heller ikke dårlig at Rönd-trekket vårt er utviklet på en måte at bakterier eller andre uønskede gjester ikke har noen overlevelsessjanse i trekkets fibre. Det gjør den både allergivennlig og skånsom mot huden. Nå forstår du nok godt hvorfor Wave = god søvn.
Fjærmadrass som gir god søvn

Fjærmadrass som gir god søvn

Under overmadrassen på Senses Wave finner du en god fjærmadrass. Det er faktisk i fjærmadrassen sengens generelle komfort reguleres. Derfor har vi selvfølgelig ikke valgt å gå på kompromi med den. Fjærmadrassen inneholder et lag av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner som tilpasser seg kroppens konturer og bevegelser. Fjærene omkranses av en holdbar hybridpolstring som både er elastisk i støtten sin og bidrar til komforten din. Det er da et meget godt utgangspunkt for god søvn.
Fundamentet som gir god søvn

Fundamentet som gir god søvn

Da vi kun sover godt om du sover godt, har vi naturligvis Senses Waven med en god og solid treramme. Trerammen er fundamentet for søvnen din. Derfor er det viktig at denne også er av høy kvalitet. Den kvaliteten har vi funnet i et massivt furutre fra Sverige. Rammen har en høyde på 20 cm som både sikrer sengen et godt grunnlag og et flott design.

Designet af os, godkendt af jer

Senses Wave er en af vores bestsellere, og det er med god grund. Den er blandt vores kunders favoritter, blandt andet fordi du får dejlig komfort med den optimale kombination af fjedre, polstring og komfortzoner. Hos os handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten af den tid du bruger på langs. Så hvad enten du sover for meget, for lidt eller lige tilpas, skal du have en god seng at sove i - og det får du uden tvivl i Senses Wave. Skulle du alligevel stadig være i tvivl, kan du læse nogle af de mange anbefalinger, Senses Wave har fået.

121

hele dage bruger du i gennemsnit årligt i din seng. Så gør dig selv det behageligt.

7

komfortzoner giver dig optimal støtte fra første sekund.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Wave

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Senses Wave. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, det er kun mulig å velge mellom Oak og Champagne.

 • Fjærmadrassen i Venus er polstret med lateks, mens fjærmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. I tillegg har Venus en overmadrass laget av Pulse lateks, som er ekstra smidig, slitesterkt og pustende, og har et allergivennlig trekk. Senses har derimot en overmadrass laget av vanlig lateks eller Motion-skum og trekket er ikke allergivennlig.

 • Den har en kjerne av Motion-skum og er polstret med komfortskum.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Wave

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 63 cm.
Høyde 62 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 180x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til uthvilte morgener og fantastiske netter. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte vår kjente komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir god støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering