Senses Wave - Antrasitt

Tilbud
Leveringstid 24-36 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Ben
+
Senggavel
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Wave: Hvis du vil ligge virkelig, virkelig godt.

Senses Wave: Hvis du vil ligge virkelig, virkelig godt.

Senses Wave er det opplagte valget for deg som ønsker å invitere inn en seng som er både behagelig, pen og i god kvalitet. Vi har tenkt på alle de små viktige detaljene da vi utviklet Senses Wave - og hvis vi skal si det selv, så er vi ganske så fornøyd med resultatet. Du får en seng med en formidabel overmadrass med en kjerne av skum som både gir suveren støtte og som samtidig avleder varmen vekk fra kroppen når du ligger på den. Utover dette får du en formidabel fjærmadrass som er inndelt i våre 7 bedre™ komfortsoner, som sikrer at kroppen får en optimal støtte natten igjennom - fra topp til bunn. Helt i bunnen får du en solid og komfortabel rammemadrass som danner grunnlag for all den herligheten du vil oppleve når du kaster deg ut i drømmenes bølger i din Senses Wave.

Overmadrassen som sender deg på en drømmereise

Overmadrassen som sender deg på en drømmereise

På toppen av denne Senses kontinentalsengen finner du Wave-overmadrassen vår. Wave har en 40 mm skumkjerne som hver natt vil sende deg ut på et hav av suveren søvn. Skummet har en fantastisk evne til å tilpasse seg kroppen din, og vil derfor kunne gi deg den best mulige komforten når du drar ut på din nattlige søvnreise. Wave-overmadrassen støtter altså opp om kroppen der hvor behovet er størst - og sikrer dermed at du hver morgen vil ankomme uthvilt i havn når drømmereisen avsluttes. Rundt overmadrassens skumkjerne finner du vårt antibakterielle trekk; Rönd. Rönd er naturligvis Svanemerket og er utviklet på en allergivennlig måte hvor uvelkomne bakterier ikke har en sjanse i trekkets fiber, noe som skaper rom for at huden din kan puste fritt.
Fjærmadrassen som sikrer kroppen komfort

Fjærmadrassen som sikrer kroppen komfort

Fjærmadrassen til Senses Wave kontinentalseng er bygget opp av våre 7 bedre™ komfortsoner som sikrer at kroppen din får den støtten den behøver. Da kroppen ikke veier det samme over alt, har den derfor bruk for en differensiert trykkavlastning. Fjærene i Senses Wave sin fjærmadrass er omfavnet av komfort-skum som tar komforten fra god til verdensklasse.
Rammemadrassen er grunnlaget for det hele

Rammemadrassen er grunnlaget for det hele

Det er samspillet mellom fjærmadrass og rammemadrass som gjør kontinentalsengen til noe unikt når det kommer til komfort. Fjærmadrassen får rett og slett den aller beste virkningen hvis den ligger på et ordentlig grunnlag som understøtter dens funksjon. Så det har vi såklart sørget for at er tilfellet med Senses Wave, der rammemadrassen utgjør sengens fundament og “grunnkomfort”. Rammemadrassen er oppbygget av et lag pocketfjær som hviler på en solid furu-tres ramme som til sammen sikrer det beste grunnlaget for både god og solid søvn.

Designet av oss, godkjent av dere

Senses Wave er en av våre bestselgende senger, og det er med god grunn. Den er en av kundenes favoritter og er blant annet fordi du får en myk komfort med den optimale kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere kvaliteten av den tiden du bruker på langs. Så om du enten sover for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Wave. Skulle du likevel være i tvil, kan du lese noen av anbefalingene Senses Wave har fått.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

7

komfortsoner gir deg optimal støtte fra første sekund

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Wave

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Wave. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Wave. Overmadrassen er laget av Motion-skum som er utrolig behagelig å ligge på og samtidig gir god støtte til kroppen.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Wave

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 24-36 hverdager
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering