Senses - Antrasitt

Leveringstid 12-20 hverdager
Fasthet Les mer
Sengegavl
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses: Gjør noe godt for deg selv

Senses: Gjør noe godt for deg selv

Drømmer du noen ganger om å våkne opp om morgenen helt uthvilt og full av energi? For at drømmen skal kunne bli til virkelighet er det nødvendig med et godt utgangspunkt; en god seng - og Senses er en opplagt kandidat. Den regulerbare sengen gir deg uslåelig støtte og komfort natten gjennom. Med Senses vil du våkne med et høyt energinivå og godt humør fordi du sover godt, i motsetning til å våkne lettere utmattet og gretten fordi du har brukt store deler av natten på å finne en behagelig sovestilling. Senses gjør nemlig alle stillinger til gode stillinger.

En overmadrass som føles nesten som smør

En overmadrass som føles nesten som smør

På toppen av Senses ligger en overmadrass som føles nesten som smør når du legger deg i den, men som egentlig er laget av lateks. Overmadrasser med en kjerne av lateks er utrolig elastiske og gir deg dermed optimal komfort og støtte. Lateks er dessuten varmeavledende, så varmen du avgir i løpet av natten ledes effektivt vekk fra kroppen din. Det resulterer i et veltemperert sovemiljø som vil få deg til å falle i søvn på bare et øyeblikk. I tillegg er overmadrassen er Svanemerket. Det er nemlig viktig for oss at den delen av sengen du er i nærmest kontakt med er sunn for kroppen din. For så får du bedre netter - og vi kan sove godt.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Senses gir deg en av markedets beste fjærmadrasser. Madrassen er bygget opp av syv komfortsoner som gir deg ergonomisk korrekt støtte og fabelaktig komfort. De syv sonene er inndelt på bakgrunn av hvor mye støtte de ulike delene av kroppen din trenger. Det er nemlig stor forskjell på hvor mye støtte ryggen din krever og hvor mye støtte føttene dine trenger. Jo tyngere den enkelte kroppsdelen er, desto mer fjæring trenger den. Rundt fjærene ligger dessuten et 25 mm tykt lag av komfortskum som gir madrassen sitt behagelige ytre. Senses, med sin komfortable fjærmadrass, vil dermed sende deg på en søvnreise som er mer behagelig og avslappende enn du trodde var mulig.
En sengemotor som aldri gir opp

En sengemotor som aldri gir opp

Vår kunnskap om søvn er bred og vi vet hvordan vi skaper produkter som gir deg det beste utgangspunktet for å sove godt. Men vi er derimot ikke eksperter på mekanikk og eletronikk. Derfor har vi gått sammen med sengemotorprodusenten Okin om å utvikle motorene til de regulerbare sengene våre. For oss er det viktig at en sengemotor består av solide, kraftfulle og støysvake komponenter. Og at den ikke blir sliten når du beveger hode- og fotenden opp og ned for ørtende gang. Med Senses er du garantert en regulerbar seng i verdensklasse som du vil ha vanskeligheter med å komme opp av. Ikke fordi du ikke er fullt uthvilt, men fordi du ligger så utrolig deilig.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Senses

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 12-20 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 140x200
Downloads for Senses
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet til å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelig innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*