Senses Original - Lysegrå

Laster...
Tilbud
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sengegavl
+
Ben
+
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Senses Original - Oppgrader søvnen din

Senses Original - Oppgrader søvnen din

Å prioritere søvnen din er ikke noe du vil angre på. Faktisk kan det gjøre hele hverdagen din bedre hvis du våkner frisk og uthvilt hver morgen. For når du lader opp om natten kan du leve fullt ut om dagen. Senses Original er for deg som ønsker en kortere og mer behagelig reise til drømmeland. Og hvis du liker å ligge mykt er det enda en grunn til å investere i denne sengen.

En zzz-stensikker overmadrass

En zzz-stensikker overmadrass

Hver gang du legger deg til å sove, er du i nær kontakt med overmadrassen din. Av den grunn er det viktig at dette madrasslaget er godt og trygt å ligge på. Overmadrassen til Senses Original er ikke bare komfortabel, men også laget av sunne og gode materialer som støtter opp om søvnen din. Madrassen har blant annet en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, som er produsert med den unike SonoCore-metoden. Denne metoden gjør at lateksen får en utrolig ensartet og elastisk overflate som gir kroppen din optimal støtte - natt etter natt. Trekket rundt overmadrassen er dessuten slitesterkt og kan til og med vaskes i vaskemaskinen, slik at du kan holde det rent og pent.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Fjærmadrassen er det madrasslaget, som har størst innflytelse på komforten din. Derfor har vi ikke kun fylt madrassen med pocket fjærer, men også delt dem inn i 7 bedre™ soner. På den måten tilpasser madrassen seg kroppens konturer og bevegelser. Imens yter komfortlaget omkring fjærene en solid støtte og transporterer bort fukt fra madrassen. Fjærmadrassen til Senses Original sikrer dermed, at du får en omfattende avlastning hver natt. Å passeres sengetiden, er med denne sengen en fortid. Du kommer til å drømme om å vende i retur.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Original

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Original. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.

Spesifikasjon av Senses Original

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 55 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 16-24 hverdager
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Type Kontinentalseng 210x210
Downloads for Senses Original
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir ekstra komfort, lang holdbarhed og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*