Senses Nova - Lysegrå

kr 31 999,00

As low as kr 31 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Produsert i Danmark.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Kvalitetsprodukt med hele 7 komfortsoner.
 • Individuelle pocketfjærer med hybridpolstring.
 • Velg latex eller celcius overmadrass med 60mm kjerne.
Tilpass Senses Nova - Lysegrå
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Kontinentalsengen Senses Nova er en oppgradert utgave av den populære Senses Lux modellen. Senses Nova har fjærer i både fjærmadrass og rammemadrass, som bidrar til at sengen i høyere grad kan tilpasse seg til vekten og liggeposisjonen din. Senses Nova er altså et klart skritt oppover i komfortnivå, samtidig med at vi selvfølgelig har beholdt den danske produksjonen som i resten av Senses-serien.

Senses Nova skiller seg også ut fra andre kontinentalsenger ved å ha hele syv komfortsoner og hybridpolstring rundt fjærene. Hybridpolstring er den mest elastiske typen skum som produseres i Danmark og den er med til å sikre at fjærenes egenskaper utnyttes optimalt. Kombinasjonen av komponenter i høy kvalitet betyr at du får en personlig og utrolig omfattende støtte, natt etter natt.


Optimert nattesøvn

Det krever et sunt og komfortabelt søvnmiljø for å få den mest optimale nattesøvnen. Det har du alle forutsetninger for i Senses Nova. De syv komfortsonene sikrer at sengen i imponerende høy grad tilpasser seg til akkurat kroppen din og støtter deg der du har mest bruk for det. Det gjelder for eksempel skuldre og korsrygg. Når du legger deg i Senses Nova vil du med en gang merke det høye komfortnivået, ikke bare nå men også om mange år. Det skal de holdbare og slitesterke komponentene sørge for.


Senses Nova er en kontinentalseng som består av tre madrasslag og det er disse lagene som i et fintfølende samarbeide sikrer deg den beste komforten mulig. Sengen består av en rammemadrass nederst, en fjærmadrass i midten og en overmadrass på topp. Nedenfor kan du lese mer om hvordan sengen er oppbygget.

Rammemadrassen

Rammemadrassen er det nederste laget og danner dermed sengens plattform. De fleste kontinentalsenger har en skumkjerne i rammemadrassen men her skiller Senses Nova seg ut fra mengden fordi den har fjærer i bunnen. Bruken av pocket-fjærer i både ramme- og fjærmadrass øker komforten betraktelig og dette er en av de mest vesentlige grunnene til å velge Senses Nova.

Fjærmadrassen

Over rammemadrassen ligger fjærmadrassen som danner sengens primære komfortlag. Akkurat som rammemadrassen er den utstyrt med pocket-fjærer og samarbeidet mellom de to lagene med fjærer sikrer deg en imponerende og omfattende støtte gjennom hele natten. Pocket-fjærene i fjærmadrassen er også polstret med den moderne typen skum hybridskum, som er den mest elastiske typen skum som produseres i Danmark. Det betyr både at madrassens levetid forlenges og ikke minst at fjærene individuelt tilpasser seg til personen på madrassen. I tillegg er hybridskum pustende og derfor er du sikret et behagelig klima i sengen gjennom hele natten. Fjærmadrassen består av to madrasskjerner som samles i et betrekk. Det gir mulighet for at sengens fasthet kan tilpasses både deg og partneren din, også selv om det er stor forskjell på vekten.

Overmadrassen

Overmadrassen er sengens øverste madrasslag og dermed også den madrassen som kroppen din er i direkte kontakt med. Derfor er det også viktig at overmadrassen er av høy kvalitet og kan tilpasses dine behov. Derfor har Senses Nova sin overmadrass en kjerne på hele 6 centimeter av lateks, fremfor standarden på 4 cm. Den ekstra tykke kjernen gir en merkbar forbedring i komfort og dermed også nattesøvnen. 

Spesifikasjon av Senses Nova

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 64 cm.
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.