Senses Motion - Lysegrå

Leveringstid 24-36 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Motion: Oppgrader søvnen din

Senses Motion: Oppgrader søvnen din

Å velge god søvn, er ikke noe du vil angre på. Faktisk kan det forandre hele hverdagen din til det bedre når du våkner frisk, uthvilt og godt fornøyd. Du lader opp om natten og lever fylt ut om dagen. Senses Motion er til deg som ønsker å sveve til de viktige nattetimene raskere enn før. Liker du en myk komfort, er det enda en grunn til å investere i denne sengen. Overmadrassen er skapt for å omfavne deg, uten at det blir for varmt. Blant annet er Senses Motion av den grunn, sengen du drømmer om å vende i retur til.

En overmadrass som puster

En overmadrass som puster

Som det øverste laget av sengen, sover du tett med overmadrassen i løpet av natten. Av samme grunn er denne overmadrassen selvfølgelig designet for å å gi godt selskap. Spesielt om du ønsker å sove mykt, uten å få det for varmt. Motion sørger for at varmen ikke hoper seg opp i madrassen. Derfor kan du også fokusere på å koble helt av. Den gode kvaliteten understrekes av Svanemerket, mens den komfortable skumkjernen på seks centimeter gir følelsen av å bli omfavnet kjærlig og omsorgsfullt.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Når du merker sengens generelle komfort, er det fjærmadrassen som betyr noe. Det er sengens midterste madrass, og til Senses Motion får du den kjente komforten vår. Innvendig består den av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Hver fjær er sveiset i en liten stoffpose. Det forlenger sengens levetid. På den måten kan de også passe på deg. Sonene i madrassen sørger for at alle delene av kroppen din får den helt riktige oppmerksomheten og støtten. Derfor er det ikke lenger en kamp om å falle i søvn, det er et faktum.
En sterk regulerbar ramme

En sterk regulerbar ramme

En regulerbar seng er aldri bedre enn komponentene sine. Og her får du elevasjon i første klasse. Motoren er fra danske Linak som er kjent for kvalitet du ikke kan sette en finger på - både i Danmark og ute i verden. Motoren er støysvak og ved hjelp av den trådløse fjernbetjeningen stilles sengen din inn til perfeksjon. For å understreke sengens upåklagelige kvalitet utgjør en solid treramme fundamentet for søvnen din i mange år.

Fantastisk søvn på fire ben

Senses Motion har kommet for å bli. Her har vi kombinert bestselgeren vår med en spesiell overmadrass sin er myk, men ikke for varm. Når du ikke har det varmt, kan du nemlig fokusere på det viktige: Å sove godt og lenge nok. Med Senses Motion behøver du ikke lenger å anstrenge deg for å prioritere søvnen din. Vi har gjort forarbeidet for deg. Du skal kun lukke øynene og sveve til drømmeland.

33

prosent av livet ditt brukes i gjennomsnitt i sengen din. Så legg deg tilrette.

3

Komfortlag omfavner deg hver natt.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Motion

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Senses Motion. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Motion

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 65 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 5 soner
Polstring Komfortskum
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 24-36 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Downloads for Senses Motion
Linak app TD4.pdf

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*