Senses Mayan - Antrasitt

kr 41 799,00

As low as kr 41 799,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Produsert i Danmark.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Elevasjonskomponenter fra danske Linak.
 • Overmadrass av 100% organisk naturlateks.
 • Bedre nattesøvn med 7 komfortsoner.
Tilpass Senses Mayan - Antrasitt
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Mayan er en fremragende regulerbar seng som du kan tilpasse og justere slik du vil etter dine behov og preferanser. Sengen gir god komfort og solid støtte med sine syv komfortsoner. Kronen på dette verket er den populære og allergivennlige overmadrassen Mayan som er laget av 100% naturlig lateks. Dette gjør Senses Mayan til et utmerket valg, spesielt for allergikere.

Mayan overmadrassen og den regulerbare sengen Senses Mayan er to av de mest komfortable produktene i vårt sortiment. Denne regulerbare sengen kan brukes av alle, da du enkelt kan justere sengens hode- og fotende til en liggestilling som passer perfekt til deg. Uansett om du bare ønsker å hvile eller sove, kan sengen tilpasses dine behov.

Senses Mayan skiller seg fra Venus Mayan-serien med et betrekk som har en litt grovere tekstil. Dette varierer utrykket på sengen, men støtten er selvfølgelig på topp i begge seriene.


Senses Mayan – en god søvn opplevelse

Det er de små detaljene som utgjør en stor forskjell. Dette gjelder også når det kommer til en god søvnopplevelse. Under produksjonen av Senses Mayan har vi derfor ikke gått på noen på noen kompromisser. Senses Mayan er både innbydende å ta på og fantastisk å ligge på, i tillegg til at den er produsert i Danmark. Sengen er laget under streng kvalitetskontroll, sunne arbeidsforhold og med ekstremt holdbare komponenter. Dette vil gi deg god søvn i mange år fremover.


Den regulerbare sengen er bygget opp av en treramme og to madrasslag. Hvert element bidrar til den gode liggekomforten du får med Senses Mayan. Nedenfor kan du lese mer om hvordan de ulike elementene i sengen gir deg de beste forutsetningene for en bedre nattesøvn.

Elevasjonskomponenter

Sengens elevasjonskomponenter er produsert av danske Linak. Dette garanterer høy kvalitet og lang holdbarhet, samtidig som danske motoren både er hurtig og stille. Elevasjonskomponentene er omgitt av en tykk treramme av solid svensk furu. Rammen har en tykkelse på hele 20 cm, noe som understreker sengens solide og kvalitetsbevisste design. Vi gir en 5 års garanti på sengens motor, samtidig som vi gir hele 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.

Fjærmadrass

Dette er sengens viktigste komfortlag. Fjærmadrassen har 220 moderne pocketfjærer pr. kvadratmeter, som gir en omfattende og individuell støtte. Mellom fjærene har vi installert smidig og holdbar lateks. Dette sørger for en behagelig temperatur og et sunnere søvnklima hver eneste natt. Du vil oppleve at støtten i Senses Mayan vil være like omfattende etter flere år, slik som den er den første natten.

Overmadrass

Overmadrassen er sengens øverste madrasslagg, og har derfor en avgjørende betydning for søvnopplevelsen din. Sengens Mayan-overmadrass i 100% naturlateks har mottatt FSC-sertifikatet - det er garantien din for, at overmadrassen er produsert under sunne og bæredyktige vilkår. Mayan har dessuten en tykk latekskjerne på seks centimeter, hvilket bidrar til den gode støtten og komforten i Senses Mayan.

Spesifikasjon av Senses Mayan

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde Total: 66 cm
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 16-24 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x210
Downloads for Senses Mayan
Linak app TD4.pdf

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.