Senses Mayan - Mørkegrå - Antrasitt

kr 15 499,00

As low as kr 15 499,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Danskprodusert rammemadrass.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Bedre nattesøvn med pocketfjærer.
 • Fremragende støtte med 7 komfortsoner.
 • Overmadrass av 100% naturlateks.
Tilpass Senses Mayan - Mørkegrå - Antrasitt
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Mayan er en utmerket seng som gir god komfort og en solid støtte med sine syv komfortsoner. Sengen er også utstyrt med et allergivennlig madrasslag, som gjør at Senses Mayan alt i alt er et utmerket valg, spesielt for allergikere.

Sengen kommer med en overmadrass laget av 100% naturlig lateks som gir en utmerket søvnopplevelse. Overmadrassen er den vellanmeldte Mayan, og det er også derfra Senses Mayan har fått navnet sitt. Mayan overmadrassen er din garanti for at sengen, og den tilhørende overmadrassen, kan brukes av alle.

Senses Mayan skiller seg fra Venus Mayan-serien med et betrekk som har en litt grovere tekstil. Dette varierer utrykket på sengen, men støtten er selvfølgelig på topp i begge seriene.


Senses Mayan – utmerket dansk kvalitet

Det er de små detaljene som utgjør en stor forskjell. Dette gjelder også når det kommer til en god søvnopplevelse. Under produksjonen av Senses Mayan har vi derfor ikke gått på noen på noen kompromisser. Senses Mayan er både innbydende å ta på og fantastisk å ligge på, i tillegg til at den er produsert i Danmark. Sengen er laget under streng kvalitetskontroll, sunne arbeidsforhold og med ekstremt holdbare komponenter. Dette vil gi deg god søvn i mange år fremover.


Sengen består av tre forskjellige, der hvert lag bidrar til den gode liggekomforten du får i Senses Mayan. Nedenunder kan du lese mer om hvordan sengens lag gir deg de best mulige forutsetningene for en bedre nattesøvn.

Trerammen

Grunnlaget for enhver rammemadrass er dens treramme. Rammen omgir selve madrassen og holder alt på plass. En solid treramme vil derfor skape det best mulige utgangspunkter for en god nattesøvn. Av samme grunn er trerammen i denne sengen oppbygget av tykk og solid svensk furu. Du vil derfor oppleve at din nattesøvn i Senses Mayan vil bli betydelig forbedret fra den første natten, og i mange år fremover.

Rammemadrassen

Rammemadrassen er sengens nederste og viktigste komfortlag. I Senses Mayan består rammemadrassen av en dobbeltfjæret kjerne som er omgitt av en ventilerende polstring av hybridskum. Polstringen leder både fukt og varme vekk som bidrar til et sunt og behagelig sove klima. Hver eneste natt.

Overmadrassen

Overmadrassen er sengens øverste madrasslag og den har en stor betydning for søvnopplevelsen din. I Senses Mayan heter overmadrassen Mayan, og du får derfor en 100% organisk og CO2-nøytral overmadrass. Overmadrassen er produsert uten syntetisk lateks. Derfor har Mayan mottatt FSC-sertifikatet, som også er en garanti for at overmadrassen har en sunn og bærekraftig profil. Mayan overmadrassen har i tillegg en tykk latekskjerne på seks cm som bidrar til den gode støtten og komforten i Senses Mayan.

Spesifikasjon av Senses Mayan - Mørkegrå

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Høyde Total: 63cm
Mer informasjon
Høyde 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 80x200

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.