Senses Lux - Lysegrå

kr 29 999,00

As low as kr 29 999,00

Leveringstid 12-20 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
 • Regulerbar seng produsert i Danmark.
 • Bytte av fasthet - 999 kr. innen 100 dager etter levering.
 • 7 komfortsoner og hybridpolstring - fremragende komfort.
 • Danskprodusert Linak motor - Støysvak & lavt strømforbruk.
 • Valgfri overmadrass med Latex el. Celcius 60mm kjerne.

Farge

Tilpass Senses Lux - Lysegrå
 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

  Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.


 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme på soverommet i opp til 100 dager og fremdeles bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt. Vi mener nemlig at det er betraktelig mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i et fylt butikklokale.

  Det tar noen uker å vende seg til en ny seng og kunne avgjøre om det er den rette for deg. Derfor har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig å få den rette fastheten i den nye sengen din. Når du har mottatt sengen og sovet i den kan du til enhver tid gå tilbake her på hjemmesiden og velge ombytting. Vi får laget en ny fasthet til deg og fraktfirmaet ringer og avtaler tidspunkt for bytting. 

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

SENSES Lux - uthvilt søvn og regulerbarhet til en fremragende pris

Det skal ikke mer til enn et søk på Google for å fastslå at man generelt sover for lite, og at søvnkvaliteten er for lav. Dette er selvfølgelig bekymrende, og hos Bedre Nætter vil vi gjerne være med på å omdanne dette bildet om søvnvaner til noe mer positivt. Derfor lanserer vi nå vår nye kolleksjon SENSES. SENSES er senger i luksusklassen. Kolleksjonen er produsert i Danmark og er av aller beste kvalitet, men fordi Bedre Nætter et et firma som er online-basert kan vi selge dem til en gunstig pris som du ikke vil finne andre steder.

Prisen på SENSES-kolleksjonen er viktig for oss. Hos Bedre Nætter har vi et mål om å selge fremragende senger til fremragende priser. Vi kan tillate oss lave priser fordi vi, i motsetning til våre konkurrenter, er online-basert. Dette er en fordel både for oss og for deg. SENSES Lux er en dansk-produsert regulerbar seng av høy kvalitet. Vi har lagt kjærlighet i hver eneste detalj, og sengen er laget av nøye utvalgte råvarer. Sengens ramme er av svensk furu, motoren en produsert av Linak og madrassen kommer med en spesielt behagelig nakkeløft-funksjon. Den har en ekstra vipp i toppen av madrassen som gir samme komfort som en ekstra pute. Funksjonen kan slås av og på, og er spesielt god hvis du liker å lese i sengen.

Gunstige produksjonsvilkår

SENSES Lux er resultatet av dansk håndverk og design. Sengen er produsert i Horsens hos European House of Beds, hvor danske håndverkere og håndverkere med mange års erfaring har utviklet og bygget sengene under brilliante arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll. De gode forholdene sikrer en høy, ensartet kvalitet, og hos Bedre nætter tror vi at tryggheten kommer deg til gode. Når det kommer til våre produkter, kan du stole på kvaliteten.

Madrassen i SENSES Lux er en fjærmadrass med pocket-fjærer. Pocket-fjærene skaper oppdrift, og sikrer at du får en sunn, behagelig liggeposisjon i sengen. De typiske trykkpunktene som nakke, skuldre og korsrygg utsettes for minimalt motstand, og dette sikrer deg en dypere nattesøvn. Jo dypere og mer behagelig søvn, jo bedre restitusjon som sikrer deg at du våkner frisk og uthvilt. Rundt pocket-fjærene finner du materialet hybridskum. Hybridskum har den fordelen at det, utover det at den er trykkavlastende, også er temperaturregulerende. Skummet tilpasser seg kroppens og soverommets temperatur, og kan avgi og frigi varme etter behov. Dette sikrer at du får et godt soveklima med en behagelig temperatur.  

Pocket-fjærene og hybridskummet samarbeider med sengens overmadrass, som skaper en myk, innbydende base som lar deg synke ned. Når du synker ned i overmadrassen møter du oppdriften fra pocket-fjærene, som gir en god liggekomfort og en sunn liggeposisjon.

*Close up bilde av Senses Lux (Bilde 1), Antiskli i fjærmadrassen (Bilde 2) samt nakkeløft funksjonen i lamellene (Bilde 3). 

Valg av overmadrass

SENSES Lux kommer med valget mellom to overmadrasser. Du kan velge mellom overmadrassen Celcius og overmadrassen Latex. Latex er den mest populære overmadrassen. Madrassen er elastisk, som vil si at du får støtte avhengig av hvordan du plasserer vekten på madrassen. Den tilpasser seg på denne måten liggeposisjonen, og gir deg konstant støtte natten gjennom, uavhengig av hvordan du ligger. Jo mer press du legger på overmadrassen, desto mer skubber den tilbake, og Latex-overmadrassen er derfor et fremragende valg på uansett vektklasse.

Celcius-overmadrassen er laget av memory foam, som er en type skum som bruker kroppsvarme for å forme seg. Når din kroppsvarme kommer i kontakt med overmadrassen vil den så forme seg etter temperaturen fra kroppen din, som naturligvis er høyest der trykkpunktene på kroppen er. Det vil si at madrassen lar deg synke ned på trykkpunkter som eksempelvis skuldre og hofter. På denne måten avlaster du dine trykkpunkter. Da overmadrassen bruker kroppsvarme til å forme seg, vil kjernen i madrassen ikke avlede varmen men holder på den. Utover dette finner du i alle SENSES Lux modeller en anti-slip funksjon innebygget i fjærmadrassen, så overmadrassen ligger på plass.

Komponenter med høy kvalitet

Komponentene i SENSES Lux leveres av det anerkjente danske firmaet Linak. Linak har produsert motoren som er både lydløs og vedlikeholdsfri. Motoren er energivennlig og strømmen blir automatisk koblet fra med en gang den ikke er i bruk. Det betyr at du ikke sover på “levende” strøm, i tillegg til at at sengen er miljøvennlig da det ikke blir brukt unødvendig energi. Denne funksjonen sikrer også at motoren bruker en minimal mengde med strøm, og gjør den vedlikeholdsfri. Du trenger heller ikke å skifte batteri i kontrollen. Hvis du skal opp i løpet av natten, er det også en behagelig nattlys-funksjon under sengen.

SENSES Lux er en seng for deg som vil ha fremragende liggekomfort, kvalitet og luksus i hverdagen. Den er utsmykket med detaljene som nakkestøtten og nattelyset. Sengen er sunn å ligge i og er utrolig god til å avlaste eventuelle trykkpunkter som nakke, skuldre, rygg og korsrygg. Jo mindre trykk du føler, desto bedre sover du, og dette er definitivt tilfellet i luksussengen SENSES Lux.

Fasthetsbytting

Hos Bedre Nætter har vi all oppmerksomhet på kvaliteten av din nattesøvn. Vi har et ganske enkelt ønske om å sikre oss om at du får den helt rette støtte og våkner opp med en følelse av velvære hver eneste dag. For å hjelpe deg med dette, har du selvfølgelig muligheten for å kjøpe modellen med forskjellige fastheter i madrassen. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at personer som veier under 75 kg velger er madrass med medium fasthet, mens personer over 75 kg velger en fast madrass. Vi anbefaler nettopp dette skille, da en tyngre person naturligvis vil synke lengre ned i madrassen enn en lettere person vil. Jo tyngre, desto mer fasthet.

Vi har selvfølgelig full forståelse for at det noen ganger kan være vanskelig å skjønne seg på fastheten av en madrass når man kjøper den online. Av denne grunn har vi valgt å tilby deg et bytte av madrassen for 999,- hvis du finner ut av at du vil bytte den innenfor 30 dager etter du har mottatt sengen. Hvis dette er aktuelt, aksepterer vi selvfølgelig at du har pakket den ut og sovet på den i opp til 30 dager. Etter dette anbefaler videre at du sover på din nye madrass i minst 14 dager før du tar stilling til om du vil bytte madrassens fasthet. Denne perioden vil så gi deg din kropp tid til å venne seg til den nye madrassen. Hvis den føles for hard eller for myk, vent til du har sovet på den i noe tid før du tar et valg. Hvis du fortsatt vil skifte fastheten i madrassen etter 14 dager, kan du skifte den.

Hvis du er i tvil om hva du skal velge, hvilken fasthet som er den riktige for deg, eller hvis du har andre spørsmål til, kan du naturligvis kontakte oss på tlf, chat eller mail: kontakt@bedrenaetter.no.

 

Spesifikasjon av Senses Lux - Lysegrå

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 65 cm.
Mer informasjon
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Høyde 65 cm. (19 cm ben, 21 cm bunn, 17 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Fjærer/m2 220 pocketfjærer pr. m2.
Komfortsoner 7 soner
Bolster Førsteklasses Møbelstoff.
Polstring 25mm. Hybridpolstring.
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Delivery time 12-20 virkedager
Kolli 7 stk.

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Leveringstid 12-20 virkedager Les mer

Forventet leveringstid

Innenfor den forventede leveringstiden vil du bli ringt av fraktfirmaet og avtale en bestemt leveringsdag samg tidsintervall. Du vil bli tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden og hvis du ikke har mulighet for å motta der vil du sammen med fraktfirmaet avtale en leveringsdag senere. 

Fraktfirmaet ringer deg så snart varen er pakket på lageret vårt og ankommet deres lager.
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Opbæring: For 499,- får du båret varene helt inn på soverommet.

Opbæring og montering: For 999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.