Senses Elegance - Antrasitt

Tilbud
Fasthet Les mer
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Du kan ikke lure deg frem til perfekt søvn. Men du kan gjøre noen ting for å forbedre mulighetene dine. Blant annet kan du skaffe deg Senses Elegance. I Senses Elegance vil du få en seng som kombinerer naturlige materialer med den nyeste teknologien og optimal støtte. Sengens syv komfortsoner er ekstra bemerkelsesverdig som vi hos Bedre Nætter har spesialutviklet og som derfor ikke kan fås andre steder. Søvn er viktig for ditt velvære, og derfor vil vi gjerne gi deg de beste forutsetningene.

En overmadrass som er skapt til deg

En overmadrass som er skapt til deg

Når vi sover gjør vi ikke mye annet enn å puste inn, ut og avlaste kroppen. Tenk deg å kunne få lov til å gjøre det i tett forbindelse med en støttende og ventilerende overmadrass. Det kan du på Senses Elegance. Du får en overmadrass med en fire centimeter tykk latekskjerne og et Rönd-trekk. Trekket er Svanemerket og ha en antibakteriell behandling. Det betyr at du er sikker på at du ikke får uventet besøk av uønskede bakterier i sengen. Samtidig er trekket fuktabsorberende og skånsom mot huden din. På denne overmadrassen kan du derfor legge deg godt til rette, vitende om at du er sikret god støtte og allergivennlige materialer.
En støttende rammemadrass

En støttende rammemadrass

Rammemadrassen utgjør sengens plattform. I Senses Elegance har vi derfor sørget for en dobbelt fjæret kjerne i syv komfortsoner som kompromissløst tilbyr deg optimal og personalisert støtte. Rundt fjærene finnes det en polstring av ventilerende og pustende komfortskum. Det skiller Senses Elegance fra alminnelige rammemadrasser. I Senses Elegance kan du derfor trygt legge deg til rette og la søvnen utføre magien sin for kropp og sjel. Fra første natt og mange fremover.
En solid treramme

En solid treramme

En enkel måte man kan tilføre sengen ekstra holdbarhet, er gjennom sengens ramme. Det er rammen som omkranser selve madrassen og holder alt på plass. Ved å sørge for at denne er av god kvalitet, har resten av sengen de beste betingelsene for å stå solid i mange år. Av den grunn består Senses Elegances ramme av massivt furutre fra Sverige. Den har en høyde på 8 centimeter, hvilket fullfører sengens solide design.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Elegance

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Elegance. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.

Spesifikasjon av Senses Elegance

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 50 cm.
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 8 cm. Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 80x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til uthvilte morgener og fantastiske netter. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte vår kjente komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir god støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*