Senses Elegance - Svart

Tilbud
Leveringstid 16-24 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Senses Elegance: Sunn søvn gjør en forskjell

Du kan ikke lure deg frem til perfekt søvn. Men du kan gjøre noen ting for å forbedre mulighetene dine. Blant annet kan du skaffe deg Senses Elegance. I Senses Elegance vil du få en seng som kombinerer naturlige materialer med den nyeste teknologien og optimal støtte. Sengens 7 bedre™ komfortsoner er ekstra bemerkelsesverdig som vi hos Bedre Nætter har spesialutviklet og som derfor ikke kan fås andre steder. Søvn er viktig for ditt velvære, og derfor vil vi gjerne gi deg de beste forutsetningene.

En overmadrass som er skapt til deg

En overmadrass som er skapt til deg

Når vi sover gjør vi ikke mye annet enn å puste inn, ut og avlaste kroppen. Tenk deg å kunne få lov til å gjøre det i tett forbindelse med en støttende og ventilerende overmadrass. Det kan du på Senses Elegance. Du får en overmadrass med en fire centimeter tykk latekskjerne og et Rönd-trekk. Trekket er Svanemerket og ha en antibakteriell behandling. Det betyr at du er sikker på at du ikke får uventet besøk av uønskede bakterier i sengen. Samtidig er trekket fuktabsorberende og skånsom mot huden din. På denne overmadrassen kan du derfor legge deg godt til rette, vitende om at du er sikret god støtte og allergivennlige materialer.
En støttende rammemadrass

En støttende rammemadrass

Rammemadrassen utgjør sengens plattform. I Senses Elegance har vi derfor sørget for en dobbelt fjæret kjerne i 7 bedre™ komfortsoner som kompromissløst tilbyr deg optimal og personalisert støtte. Rundt fjærene finnes det en polstring av ventilerende og pustende komfortskum. Det skiller Senses Elegance fra alminnelige rammemadrasser. I Senses Elegance kan du derfor trygt legge deg til rette og la søvnen utføre magien sin for kropp og sjel. Fra første natt og mange fremover.
En solid treramme

En solid treramme

En enkel måte man kan tilføre sengen ekstra holdbarhet, er gjennom sengens ramme. Det er rammen som omkranser selve madrassen og holder alt på plass. Ved å sørge for at denne er av god kvalitet, har resten av sengen de beste betingelsene for å stå solid i mange år. Av den grunn består Senses Elegances ramme av massivt furutre fra Sverige. Den har en tykkelse på 14 centimeter, hvilket fullfører sengens solide design.

Designet av oss, godkjent av dere

Senses Elegance er en av bestselgerne våre, og det er med god grunn. Den er blant favorittene til kundene våre. Blant annet fordi du får en herlig komfort med den optimale kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner. Hos oss handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten av den tiden du bruker på langs. Så om du sover enten for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Elegance. Skulle du likevel være i tvil, kan du lese noen av de mange anbefalingene, Senses Elegance har fått.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

7

Komfortsoner gir deg optimal støtte fra første sekund.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Senses Elegance

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Senses Elegance. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, det er kun mulig å velge mellom Oak og Champagne.

 • Fjærmadrassen i Venus er polstret med lateks, mens fjærmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. I tillegg har Venus en overmadrass laget av Pulse lateks, som er ekstra smidig, slitesterkt og pustende, og har et allergivennlig trekk. Senses har derimot en overmadrass laget av vanlig lateks eller Motion-skum og trekket er ikke allergivennlig.

 • Den har en kjerne av lateks og er polstret med komfortskum.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Senses Elegance

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 62 cm.
Høyde 62 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 5 cm overmadrass)
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Antiskli innebygget
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 180x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til uthvilte morgener og fantastiske netter. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte vår kjente komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir god støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering