Senses Diamant - Lysegrå

kr 33 999,00

As low as kr 33 999,00

Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Senses Diamant - Lysegrå
Legg til ønskeliste
Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
Diamant - Optimert dyp søvn
Vår signaturstøtte

Zzz blir ditt nye yndlingsland

Hånden på hjertet: de fleste av oss svetter om natten. Spesielt hvis det ikke har blitt gjort et godt forarbeid. Men det har heldigvis Senses Diamant. Komforten er tatt til nye høyder. De moderne pocketfjærene tilbyr fremragende støtte, og den grafitt behandlede overmadrassen har kjølende egenskaper.Turen til drømmenes land har derfor aldri virket kortere, og du kommer til å lengte etter å ta avsted igjen.

En overmadrass, som kjøler deg ned

For å få det optimale ut av søvnen din, er det viktig at du ligger godt og hverken har det for varmt eller for kaldt. I denne overmadrassen er det spesielt blitt tatt hensyn til dem, som har det for varmt i løpet av natten. Derfor er overmadrassens tykke latekskjerne produsert etter den spesielle SonoCore-metoden. Metoden sørger for, at lateksen får en ensartet og åpen overflate, som både er mer slitesterk og pustende. På overflaten er madrassen blitt diamant-behandlet. Når du legger deg til rette i sengen, aktiveres den grafitt holdige overflaten, som virker varmeavledende. Overmadrassen vil dermed fungere som en hjelpende hånd på soverommet, når den ideelle sove temperaturen skal finnes, og søvnen skal veksles til ny energi.
En overmadrass, som kjøler deg ned
En kjærkommen fjærmadrass

En kjærkommen fjærmadrass

En god fjærmadrass er som oftest lik, en god seng. Derfor har vi til Senses Diamant tilføyet pocketfjærer, som både er langtidsholdbar og føles behagelig. For å gjøre opplevelsen enda bedre, har vi spesialutviklet syv komfortsoner i fjærene, fordi vi vet, at kroppen din har bruk for individuell trykkavlastning. Omkring fjærene er det et langtidsholdbar latekspolstring, som fullfører den komfortable opplevelsen med sin elastiske støtte. I Senses Diamant er det derfor ingen sak å finne den helt riktige sovestillingen og maktesløs la søvnen ta over.
En rammemadrass med optimal støtte

En rammemadrass med optimal støtte

I denne typen seng er det avgjørende for skjønnhetssøvnen din, at rammemadrassen er av ordentlig kvalitet. Hvis ikke rammemadrassen er god, ligger du ikke godt. Derfor har vi i Senses Diamant fyldt rammemadrassen med et dobbeltlag av pocketfjærer, og spesialutviklet syv komfortsoner. De mange komfortsonene betyr, at madrassen former seg nøyaktig etter kroppen og gir en unik komfort. Du er derfor garantert å ligge godt i Senses Diamant, og turen til landet som fyller melk og honning har aldri synes kortere.

En holdbar treramme

Når man investerer i en ny seng, skal den gjerne kunne holde i mange år. Det har vi sørget for, at Senses Diamant kan. Nederst hviler madrasslagene på en solid treramme i massivt, svensk furutre. Rammen måler 14 centimeter i høyden, og utgjør derfor et sterkt og holdbart fundament - i natt og mange flere.
En holdbar treramme

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn har vi utviklet Diamant til å være fire ganger kaldere enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten din fra første natt og i mange år.

1

million grafittpartikler hjelper med å kjøle deg ned hver natt.

4

ganger mer varmeavledende enn vanlig lateks.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Senses Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Senses Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen for kun 1999 kr. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Senses Diamant

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 64 cm.
Mer informasjon
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 64 cm (10 cm ben, 28 cm bunn, 18 cm madrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Vores boksmadrasser er den hurtige vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her modtager du en komplet seng, så du kan nyde vores velkendte komfort med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir en herlig støtte og komfort.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.